Seviiiiiiii Kızlar Doğum için hediyelik şeyler ve çikolata yaptırmak istiyorum,Sizler nerelere ne yaptırdınız?
Bgm_61 Seviiiiiiii Ben makromeden anahtarlık yapıyorum kendim. Çikolatalarını da kendim yapıcam nasipse 😍
egemoms Seviiiiiiii mintseker’den yaptırdım. İnstadan. Aşırı güzel paketleme yapıp, çok ilgileniyorlar. Bakabilirsin 😊
Serendipity Seviiiiiiii kanserli cocuklara umut dernegi(kacuv) anne ve cocuk egitim vakfi (acev) darussafaka gibi derneklere bagis yapip orada satilan cikolata/ kitap ayraci / magnet yada sadece cocugumuz adina bagis yapip sertifikasini saklayabiliriz dedik . henuz karar vermedik inceleme asamasindayiz ama en azindan baskalarina da faydali olsun diye dusunduk 🌸
Baby21 zeysdesignn sayfasında yaptırdım bende cok memnum kaldım fiyatları da uygun ve cok ilgililer makrome gökkuşağı magnet yaptırdım hediyelik olarak ama anahtarlık çalışmaları falan da var
Ruyasusam Arkadaşlar acaba ben mi yanlış düşünüyorum ben doğum yapıyorum milletin bana hediye getirmesi gerekirken niye şimdi anneler bir sürü hediye hazırlıyor ya 😂😂 sadece ikram için cikolata yaptircam başka bişey yaptirmicam ben 😊
alenrenas1 Ruyasusam ben kendimde ve en yakınlarımda hatıra kalsın diye yaptırdım sahsen zaten pandemiden dolayı kimseyi almayacam 10 tane mumluk 20 tane magnet yaptırdım
egemoms Seviiiiiiii magnet çikolata ve doktor hediyesi hepsini orada yaptırdım. 80-90 tl fiyatları arasında.
Nefeshangul Seviiiiiiii ben dana yaptrmadm ama istagramda çok uygun bir site var 1 TL magnet ve çeşitleri bende marta yakın yaptrcm ins adida @kurabiyesabun aşkı diye geciyo Esma kadının adı sanrm ama çok uygn
kadriye25 https://instagram.com/neseli_taslar_04?igshid=f1j71mgcd375 biz yeğenimin herseyini burada yaptırdık tavsiye ederim
Ortmenanne16 Seviiiiiiii hediyelik havlu dağıtacağım. Çikolata otolyesi diye bir siteden de yaptıracağım anlaştık doğuma yakın yapacaklar. Ben sözümde de havlu dağıtmıştım hala sevdiklerim kullanıyor bekarlar ceyizine koydu hoşuma gidiyor bu tarz hatıralar 💐💐