mrvears Baskı hissinden dolayı doktor verdi bugün günde bir adet iç dedi kullanıp faydasını gören var mı ? Ne için kullandınız
aslihancvk mrvears ben kullanıyorum canım sancım vardı daha erken diye acilmam olmadığı için 6 saatte bir günde 4 defa kullanıyorum sancılar durdu
TDE mrvears ben de kullandım erken doğum riskim vardı başta günde üç defa içtim sonra üç saatte bir içtim gerçekten faydası var. Sadece biraz sersem yaptı beni başlarda sonra alıştım
Taze-anne mrvears 32.haftada başlayan sancılarım için doktorum vermişti. Şuan 34+5 im çok şükür nidicard sayesinde duruyor bebeğim. İçer içmez etkisini gösteriyor zaten.
aslihancvk mrvears ilacın etkisi hemen basliyo ben sabaha kadar sancı çektim açılma yoktu Allah’tan ama sancı çok yüksek oluyo şimdi nst de hiç sancı çıkmıyor
TDE mrvears başta günde 3 defa içtim. Sonra 3 saatte bir içtim Benim sancılarım çıkıyordu ağrılarım vardı o yüzden kullandım
mrvears aslihancvk bende bakalım bu akşam içeceğim inşallah dediğiniz gibi bana da bir günde fayda eder
spaceship 2 gün kullandım, 100’ü bulan sancılarım dursun diye. Etkili oluyor çok kuvvetli bir ilaç. Bana biraz fazla kullandırttılar hastanede. Sersemletiyor, tansiyon düşürüyor zaten kuvvetli bir tansiyon ilacıymış…
spaceship mrvears 33’ün sonlarındaydım, dün geldim eve öyle söyleyim daha çok yeni. Etkisini gösteriyor kısa sürede, kullandıkça etkili oluyor. Şu an 34 ün içindeyim.
spaceship mrvears 30 larda da vardı sancım, fazla yükselmiyordu ama erken demişti doktor… işte 3 hafta sonra iyice belli etti kendini. İlaçlarla duruyorsa duruyor merak etmeyin 👍🏼 %90 sonuç alıyoruz demişti doktorum nidicard için.
mrvears spaceship aslında ben bi sancı hissetmiyorum karnım ağrıyor ara sıra bel ağrılarım oluyor. Siz sürekli istirahat mi ediyorsunuz
Taze-anne mrvears evet şuan istirahat verdi. Haftada bir kontrole gidiyorum nst çekiliyorum. Nidicard Kullandığımdan beri de sancılarım az çıkıyor
spaceship mrvears benim karnım sertleşiyor, bir yana toplanıyor. Bunlar sancıymış aslında.. evet ben sürekli yatıyorum diyebilirim hele son sancılardan sonra. Çünkü sancı açılmayı tetikliyor, açılma olunca da ne kadar duracağı belli olmaz hemen doğum bile olabilir hızla ilerlerse 🙄
mrvears Taze-anne doktorum bana ufak tefek işlerini yap sürekli yatma temizlik yapma ağır kaldırma dedi
mrvears spaceship Anladım canım. Doktorum bana sürekli yatma ufak tefek işlerini yap temizlik yapma ağır kaldırma dedi bakalım