Hafise İzleyen var mı ne salak kızlar var ya Allahım evladın bile hayırlısını versin kız bişeye de benzemiyo kandırıyorlar anasına babasına yazık ne diyim sinirden duramıyorum valla tv nin içine gircem şimdi
Gulsrml Hafise ay ne saçmalıyor kendi annesinden çok karşı tarafın annesini savunuyor göz göre yanlış yapıyor
Hafise Aysnduru Gulsrml Eyces Knumbl Babyy1S valla bu kızı benim elime verecekler dayak bunun hakkı yani anneannemin bir lafı var köteksiz köye rast gelmişsin diye haklı . Anasına babasına cok ama cok üzülüyorum yani
Babyy1S Hafise 21 yasinda olsa ne olucak olgun dusunemedikten sonra esra hanima katiliyorum 1 ay belki de 1 sene sonra pişman olucak
Gulsrml Hafise kandırmışlar kızı çok belli çikolata şekerle oyalamışlar gözünü boyamışlar bu kafayla devam ederse çok pişman olacak
edanuur Hafise Herşeye iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama bu kiz ne zihniyet daha adam boşanmamış bilene kaçmış. sevgiye saygımız var ama bu kaçıncı boyut bilemedim yazık vallah
Hafise edanuur yok yok bunun iyi tarafı yok ayferin agzına iyi laf vermiş ailesi hakkında . Abisinin kaçırdığı kızı öne sürüyo abisi en azından kaçırıdgına düğün yapmış kına yapmış yani
ece_2206 Hafise fesatlığı suratına vurmamış sizce de uzatmak istemiyorum uzatmak istemiyorum deyip duruyor hayr bir de kayınvalidem diyor 😃😃kayınvalidesine kaçmış 😃😃😃
Deryayurt Hafise şuan gözümün önünde ekrandan dalıp kızı bi sallayıp kendine gel gerizekalı demek istiyorumm 😠😠
Hafise Deryayurt ben döverdim valla dayak hakediyor bu kız yazık ana oldugunda evladının hayrını göremez bu kız
Deryayurt Hafise çok pişman olacak salakkk farkında değil ana gibi yar olur mu hiççç ben kaçarak evlendim evlendiğimin 3.günü köpek gbi pişmandım rabbim annemi babamı eksit etmesin başımdan 🙏🙏
mavipinokyo 22 yaşindayim 6 haftalik hamileyim. Öğretmenlik bitirdim ve okurken evlendim. Kizla ayni yaştayiz nerdeyse anne babasinin karşisinda onun yerine ben utandim inanki. Kiz evli adam icin okumak istememis ya sabir 😑😑😑😑
Seyma2861 Hafise ya Allahım bu koca meraklısı kızları İnan evire çevire dövmek istiyorum 😁 cahilin gözü pek olur derler tamda bu işt e
Sevde3333 Hafise Anne babasina yazik yaaa bir de Ayfere annem annem diyip duruyor sinir oldum oturdugum yerde yarın pisman olur da işte 🙄