Essuu 22+3 haftalığım detaylı ultrason için geç mi kaldım acaba ? Ben 24 haftaya kadar oluyor diye biliyordum. Bi hastane geç kaldığımı söyledi? 21 haftalıkken çekilmeliymişim 😔
MiniKaya Essuu 22+5 te yaptırmıştm ben istanbul anadolu yakasındaysanz uygun fiyatlı biyer önerebilirim
Bsmlh Essuu hayır tam zamanı ben şimdi geldim yarın 22. Hafta hem daha iyi göründü hem resımı çok net🥰 devlet degıl ama ozelde perınatoloji cekti
mucizemm01 Essuu yok yok 24. haftaya kadar ama simdiden randevu al hemen vermiyorlar son dakikaya bırakma bence asıl onzaman gec kalabilirsin 😞
Helly_3212 24 cü haftamda yaptırdım bende sabit bi hastaneye takılma bence. Başka hastanelerde de yaptırabilirsin
Essuu Devlet hastanesi çekmiyor, en geç 22 haftalıkta çekiyor. Haftaya sıra almam imkansız zaten. Özel hastaneler detaylı ultrason için neden bukadar pahalı , her yerde mi pahalı acaba detaylı
Tahaninannesii Essuu 20-24 arası oluyor diye biliyorum. Devlette yaptırmak için geç kalmışsınız sıra bulmanız imkansız malesef ama özelde araştırıp randevu alabilirsiniz geç kalmadan. Hangi şehirde yaşıyorsunuz