Linaninannesi_ 23 haftalığız, çok az enfeksiyon olduğunu ve Monurol Şase kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. Bu ilaci kullanan oldu mu kizlar yardimm
Bilge_anne27 Linaninannesi_ monurol kullanmadım ama ona yakın başka bir ilaç kullandım hiç bir sıkıntı olmadı böbrekte genişleme olduğu için idrarda iltihap olmasın diye veriyor doktor bir kaç defa kullandım yani
alininannesiiiii Linaninannesi_ bende dün akşam kullandım inşallah iyi gelir geçirir gece tuvaletini yaptım yatmadan içtim midemi çok fena yaktı acı su geldi uyutmadı çok kötü bişey sabahta kalktığımda tuvalete zor yetiştim ishal yapıyor inşallah bidaha kullanmak zorunda kalmam çok kötü bi ilaç
gamzosgamzos En az 15 kere abartisiz kullanmisimdir surekli enfeksyonum vardi 9 ay boyunca ama en az 4 saat tuvalete gitmemen lazım
2bebek1huni Ben de 2 kere kullandım, büyük ihtimalle 1 kere daha kullanmam gerekecek. Enfeksiyon cocuk için de senin için de zararlı kullanmamazlık yapma bol bol su iç.
alininannesiiiii 2bebek1huni gece mide yanması yapmadı mı size ya ben dün akşam kullandım midem kaynadı ağzıma hep acı su geldi uyuyamadım
Meerryy alininannesiiiii ben de Bi kaç defa kullandım ve bu akşam tekrar içicem hiçte böyle etkiler yapmadı herkeste farklı demek ki
2bebek1huni alininannesiiiii yok yapmamıştı, hamilelik ama neyin kime ne yapacağı belli olmuyor valla😅 geçmiş olsun
Neslihan1903 Linaninannesi_ akşam uyumadan önce bir bardak suya at iç tuvalete git sonra içki sabaha kadar tuvalete gitmemen gerekiyor için temizlensin diye bu kadar
H-M Linaninannesi_ 12 haftalıkken kullanmıştım bişey olmadı idrar yolu enfeksiyonu için.şimdi 26 haftalığım 2 gün önce urocare diye bi ilaç kullandım idrar yolu enfeksiyonu için o beni mahvetti ishal oldum hala geçmedi geçirmeye çalışıyorum.