Kulcekubra 19 haftaya kadar bebeğim hiç gostermiyodu Dr tahminde edememişti bugün 19 haftada detaylida baktı ilk kıza benzetti sonra erkek dedi kesin midir
Merve8494 Kulcekubra kesindir bence erkek dediyse pipisini çekip vermedi mi ultrason kağıdı olarak benimki de hiç göstermedi 19+6 da öğrendik erkek olduğunu
sntn Kulcekubra valla canım geçen ay arkadaşım doğum yaptı son aya kadar kız dediler son ay kız herşeyi hazırladı erkek dediler bunu duyduğumdan beri her gittiğimde tekrar tekrar soruyorum ☺️☺️
Kulcekubra Kulcekubra yok canım çekmedi hiç bişe ama ilk kıza benzetti sonra erkek dedi o yüzden kafam karıştı birazda
Mrveeski Kulcekubra doktorunuzu değiştirin bence. Benim doktor 11. Haftada söyledi cinsiyeti hala da aynı
Kulcekubra sntn benim elimde 7 aya kadar kız demişlerdi sonra 7 ayında erkek dediler hiç inanmamış ti ama gerçekten de erkek doğdu bebegi
sntn Kulcekubra kızda daha çok yanılma oluyormuş bana 14. Haftada erkek dedi doktorum şuan 29+4 hala erkek ☺️
Kulcekubra Mrveeski benim bugün gittiğim Dr perinetologdu kadın doğumda hep pozisyonu uygun değil göstermiyor diyolardi bugün ilk defa tahmin ettiler yani birde bugünde dedi bacakları üst iste dedi kapatmış tamamen dedi sonra baktı inceledi öyle kıza benzetti sonra erkek kesin dedi
Mrveeski Kulcekubra valla bilmiyorum benimki de göstermedi başta 10 dakika yürüdüm çikolata falan yedim çocuk döndü sırtı dönüktü sonra herşeyimi gösterdi. Bir de ben doktora gitmeden önce yürüyorum ve çikolata yiyorum onunda çok etkisi var. Ve mutlaka tok gidiyorum
Kulcekubra İki oğlum var o yüzden kıza çok hevesim vardı ama hayırlısı rabbimden napalim eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin inşallah bide bu sefer hep kız hissettim demekki yanıldım🤷🥰
Kulcekubra Mrveeski Mrveeski benim önceki gittiklerimde de hiç tahmin edememislerdi hep kapatiyo göstermiyor diyolardi birde kilolu hamile kaldım goremiyoruz kilondan dolayı diye onu öne suruyolardi hayırlısı olsun ne diyelim rabbim ne dilerse o olur
Kulcekubra sntn evet doğru erkekse daha az yanılma olabilirmiş hayırlısı olsun artık başımızın üstüne Rabbimden gelen🥰