Bzdshr Arkadaslar merhaba ben 16haftalik hamileyim doktor kontrolunde ultrasonda bebegim surekli uyuyor doktor sabah uykusunu seviyo sanirim bi daha ogleden sonra gel dedi ama icim rahat degil ya herhangi bi bilgisi olan var mi acabaa 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
DaisyMom Bzdshr ben sabahta gitsem aksama dogruda gitsem uyuyor 🤷♀️ kontrolden cikinca hareketleniyor tekrar 🤭 iciniz rahat olsun.Oyle denk geliyordur.Doktora giderken araba yolculugu uykusunu getiriyordur.🤪 aç da gitsem tokta gitsem cikolatada yesem o sirada uyuyor.Cogumuzda boyle olabilir.33+5 haftaligim.Bende canini sıkma canim normal bu durum.
Ayseege6156 Bzdshr canım bebekler ilk zamanlarda uzun bi süre bu şekilde 18 saat kadar uyuyor endişe etme bunun için 🤗
Ebrumihrimah Bzdshr benim ki de hep uyuyor elleride kafasında hiç yüzünü göstermiyor çikolata yedim vişne suyu da icmistiim halbuki 😂 Gelecek randevu öğleden sonraya Alicam umarım onda hareketli olur 🤭
Bzdshr DaisyMom ay iyi bari doktorda sıkıntılı bi sey degil dedi ama iste insan ayni seyleri yasayan var mi merak ediyo ☺️ Tesekkur ederimmm bu aradaa😌
cilekreceli 20.haftadayım bu konu yüzünden hala cinsiyet öğrenemedim ya😅 dürtüyo doktorum uyansın diye bana mısın demiyor çocuk 😂
Bzdshr cilekreceli Allah tan cinsiyeti ogrendim ben 😂 benim doktorda durtuyo ayni sekil uyuyo yani gelecek randevuyu beklicez artik😅😅
Bzdshr Ebrumihrimah Ebrumihrimah 😬😬bende oyle valla gitmeden once meyve suyu iciyorum cikolata yiyorum ama yok yani uyuyo bende gelecek randevuyu beklicem artik mecbur bakalim ne olacak 🤨😹😹