Basak0503 bana ikiz gebelik olduğu için başlatmıştı doktor yani tek pleaenta olduğu için kan akışı ikisine de iyi olsun diye, ama tabi bizim birbirinden beslenme kan çalma durumu oluştuğu için biri gelişemedi hep geri kaldı en son aralarında iki ay fark oluştu küçüğün kalbi durdu, tabi bu zorlu süreçte çok şey atlattık uzun uzun yazmayayım şimdi yani kurtarmak için çok uğraştık maddi manevi çok yıprandık ama olmayınca olmuyor Takdir Allahtan o böyle uygun gördü, kan sulamdırıcıyı çok erken başlamıştım doktor kalbi durunca da devam et ddi kalbi duran bebek kanı pıhtılaşma yapabilir diye yani tedbir için çünkü tek plesenta olduğundan diğerine de zararı olmaması için. Senin doktorun da kan testlerinde mutlaka bakıyordur pıhtılaşma düzeyine ona göre verir gerektiği durumda, içim rahat etsin dersen bi sorarsın pıhtılaşma yapabilir mi diğer berk diye. Kanda fibrinojen, APTT değerleri pıhtılaşmayı gösteriyor he bir de ALT AST değerlerine bakılıyor karaciğer enzimlerini de etkileyebilir diye, bu değerin yüksekliğinden bi arkadaşım erken doğum yapmıştı mesela ama çok şükür benim değerlerim normal çıktı zaten haftaya alacak doktor Allahım izniyle bebeği, 35 36 gibi alırız ddi sezeryan olacağı için ve diğeri aşağıda olduğu için normal yapamayacağım. Benim sana tavsiyem doktorunu iyi seç herşeyini sor aklında soru işareti kalmasın ben taa en başta yaptım o hatayı yanlış doktor seçtim tersti soru da sorulmuyordu, öyle işte benim hikayem de 😌