SedaKocKurt İstanbul süleymaniye eğitim araştırmaya gidip memnun kaldığınız doktor varmı yardımcı olur musunuz. 🥰
Mls123456 Genelde asistan doktor oluyor her kontrole gittiğinde farklı biri oluyor pek ilgili degiller bi ultrason fotosu bile vermiyorlar
SedaKocKurt Mls123456 sürekli doktor değişince doğum nasıl olucak peki bilginiz varmı . Şansımıza kim denk gelirse sanırım 😊
SedaKocKurt Rosalinda evet ne yazıkki öyle ama yinede sizlerin bildiği biri vardır diye sormak istedim . Teşekkür ederim 🙏
Mls123456 SedaKocKurt aynen canım kim denk gelirse 😊 ama devletin şu yanını begenmiyorum o an sancı çekerken kimseyi yanına almıyorlar bi esin fln destekci olamiyor bide normalse dogurtmak için yarisiyorlar kaba davranıyorlar tanidiklardan duyduğum kadariyla böyle….
SedaKocKurt Rosalinda Ben aslında doğumhanede çalışanlar hakkında çok iyi şeyler duymadım o yüzden biraz huzursuzum davranış biçimleri ilgisizlikleri hakkında pek memnuniyet yok o yüzden gidenler varsa bilgi almak istedim
Birtane SedaKocKurt Sante pulus Hastanesi doktor bilgin Çınar solak çok ıyı bende ona gidiyorum çokta memnunum sen ücret olarakta çok uygun
Rosalinda SedaKocKurt benim sezaryen doğum olacak doğumhaneyi bilmiyorum. Ama etrafımdakiler memnun tavsiye üzerine gidiyorum az kaldı doğumuma zaten