Merveakbb Bacak agrisi olan varmi gece bacak agrisindan uyuyamiyorum magnezyumda kullaniyorum fayda etmiyo
Mommmyyy Merveakbb benim de öyle sola yatmaktan özellikle kemik ağrısından duramıyorum hamile kalalı kullanıyorum magnezyumu ben de
Yasmer123 Merveakbb ya aynı durum bendede var hele sol kalça ağrım yatakta agriyo başka kalkıyorum yataktan mutfağa gidene kadar resmen ayağımı sürterek götürüyorum ağrıdan 🙊
Merveakbb Minnakuzum Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ayak yanmasi vucut yorgunlugu başliyo
Yasmer123 Merveakbb aynen öyle valla napicagimi sasiriyo insan ben daha 29+2 yim 35 lerde düşünemiyorum kendimi😂
Gizemnursu Ben daha yeni hamileyim sırt ağrım mahvetti beni magnezyumu doktorunuz ne zaman yazdı benimki sadece folikasit verdi
Merveakbb Gizemnursu magnezyumu 20 haftada vermişti bebek kasildigi için senin hamileliğin başindasin canim karnin agrir kasiklarin agrir sanki adet olacan saniyon rabbim kolaylik versin
UlgeYagmur Merveakbb bana iyi geliyor bir de muzu öneririm. Çok yorma kendini ağrın olduğunda uzan birazcık 🥰
Gizemnursu Merveakbb amin cümlemizin, evet ya gerçekten kasıklarım öyle bir ağrıyor ki hiç geçmiyor, olsun benimle kalsında ağrısın geçer 9 ay sonra ☺️
Merveakbb Azad41 Ben hergün içmeye çalişiyorum ustune magnezyum ilacida içiyorum ama malesef faydasi yok