Damlayldrm Kızlar ben 13 haftalık hamileyim. Cinsiyetimizde belli erkek oluyor. Alışveriş yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. Çok erken diyen var kilosu biraz belli olsun bekle diyen var. Siz ne yaptınız tecrübesi olanlar anlatabilir mi ? Nereden başlamalıyım neler almalıyım?
Soe Damlayldrm benim 12+4 bugün cinsiyet belli oldu doktordan çıkar çıkmaz ebebek e gittik yenidoğan takımlarından aldım. Erkenden alma diyenlere de kulağımı tıkadım
Ayseege6156 Damlayldrm bana da 13 haftalıkken kız dediler canım 16. Haftada erkek oldu doktorum 24-26 dan sonra yapmaya başla alışverşi çok erken olur bu haftalarda başlaman demişti ben şuan 33. Haftamdayım 27 de başladım şuan dolabı bile hazır ütülü yerleştirilmiş bence başlaman için çok çok erken unisex zıbın filan al eğer çok heves ettiysen şimdiden 🤗🌸
Damlahtp Damlayldrm bende cinsiyeti belli olduktan sonra battaniye müslin çorap o tarz şeyler aldım, kıyafette 0-3 çok almadım o yüzden 3-6 alabilirsiniz nasıl istiyosanız yani
tugce_25 Ben cinsiyet belli olunca battaniyeyle başladım çorap zıbın yavaş yavaş her beğendiğimi aldm
Ght Ben de o zamanlar başlamıştım canım almaya😊İlk bebek bakım çantası almıştım battaniye alabilirsin biberon,emzik,tırnak makası, çorap vs gibi kıyafet harici şeylerle baslayabilirsin.