Evvet taze anne olarak buradayım artık yilbasinda hoplayıp zipladiktan sonra gelen nişanımla doğum hikayem başladı ilk hamileligim olduğu için görünce çok ürktüm çünkü beklemiyordum gelmez benden diyordum 2 ocakta bı kasık sancılarım başladı sabah ve öğlen nstye girdim sancı gözükmüyor dedi doktorum açıklıkla 3 cm olmuştu sonra tekrar eve gönderdi bu sefer gece 4 te durulmayacak sancım olduğunu hissettim doktorumu aradım hastanedeyim hemen gel bakalım dedi ilk ebe muayene etti 4 cm olmuş ama rahim agzin çok incelmiş artık yatiralim seni dedi ve yatisim yapıldı biraz mızmız olduğumu doktor anladığı için epidurale yonlendirildim ve iyiki yonlendirildim sonra odaya alındım belden uyusturuldum hemen tatlı tatlı sancı çekmeye başladım nstye bağlı şekilde 6 cm açıklığa kadar kendi sancimi çektim sonra serumuma suni sancı verildi 8 cm oldu açıklık ve şarıl şarıl suyum geldi daha sonra sancılar sıklaştı sıklaştı 9 buçuk santim olmuş dayanamiyorum dedim dogumhaneye indirildim artık saat oldu 11.20 11.30 felan ondan sonra güzel ıkınma ve ebe yardımıyla saat 12:00 da yakışıklı oğluşumu koynuma verdiler yok böyle ağlama ortalığı inletti 😁 sonra onu odaya cikardilar bense hemoraid sorunum olduğu için 2 3 dikiş atılmak durumunda kaldım ama hemen ayaklandim çok şükür epidural olduğum için hemen sütüm gelmedi mama ile besledim oğlumu mamaya alışır diye vermemezlik yapmadım şuan birsuru çay promalt içecekler damlalar yardımıyla sütüm geldi şükür oğluşum şuan sarılık oldu ama 🥴 hastanede mavi ışık alıyoruz başka bı sıkıntımız yok çok şükür Allahım bütün doğum yapacakların yardımcısı olsun simdiden 🙏 bebeklerimize de şifa versin rabbim 🙏