Nurkose03 her ay regl tarihim 20. Ama aralıkta ayın 15 inde çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu. Ertesi gün doktor kontrolünde sol tarafta yumurtam görünüyordu. Lekelenmenin ertesi hafta test yaptırdım kan testi. 2 çıktı. Yerleşme kanaması 2-3 günlük gebelikte olur dedi doktorum. 1 haftalık gebelik kanda çıkmayabilir mi kızlar?
Demetslt Nurkose03 çıkmıyor canım ilk gebeligimde kan vermistim 0.17 cikmisti gaz şikayetim vardi ultrasonla da bakilmisti görünen bisey yoktu. 1 hafta sonra test yaptim cikmisti
Buket_1 Nurkose03 benimde sizin gibi oldu 31 aralıkta su gibi soluk pembe akıntım oldu adetime 10 gün vardı doktora gittim hemen beta 1.20 idi sonra iki gün sonra birdaha gittim 3 olmuştu yükselmişti doktor 2 gün sonra birdaha gel dedi 29 olmuştu şimdi 1 hafta 2 günlük hamileyim 3 günlükken kanda çıktı benim sizde hamilesiniz bence yoksa o kanama olmazdı ve betanız 2 de olsa yükselmiş 2 gün sonra birdaha kan verin beta birden fırlıyor zaten ama bence hamilesiniz benim gibisiniz çünkü🥰
Bfduam Buket_1 hayırlı olsun bebeğiniz. 31 aralıktaki lekeleme bir gün olup sonra daha olmadı mı? Anlattığınıza göre, daha tutunurken bir kaç günlükken, yumurtlama günlerinizde kanama olmuş, adetinize 10 gün varmış çünkü.
Buket_1 Bfduam sadece lavaboya gittiğimde gördüm ve ondan sonra gelmedi çok azdı zaten gittiğimde daha yeni yerleşmişti çok çok yeni nokta kadardı
Buket_1 Bfduam ben yumurtlama günüm geçtikten sonra kan geldi 28 günde bir benim adet döngüm çünkü hesaplı bir gebelikti tam yumurtlama gününde ilişkiye girdim yumurtlama günüm adetimden hemen sonra oldu bu ay erken geldi