Deletedmom71 Yareniclal iyi gayet emin söylemiş doktor. Bana kız gibi dedi ama daha 16. Haftada net söylerim dedi. Yani 12+5di gittiğimizde
BraAkayBulut Yareniclal ben de 12.haftada oğlum olacağını öğrendim 19.haftamıza geldik şimdi hala erkek değişmedi 😁😁 erkek bebekler erken belli edermiş öyle demişti doktorum 😁
Ozzz Yareniclal Yareniclal oh ne güzel gözünüz aydı erkenden öğrenmişsiniz paşayı😊😍bizimki bugün ultrosonda 12+1 cıktı 18.haftada bakarız ama tam net 21.hafta belli olur dedi artık gerek kalmaz doğumda öğreniriz dicektim diyemedim😁
Yareniclal Deletedmom71 erkek olunca hemen gösteriyor kendini galiba kızlar daha edepli oliyor😊 bana da dün erken dedi görmek için ama bianda netce gösterdi kendini tabi en doğrusunu mevlam bilir ben hala emin olamıyorum ☺
Ozzz 18.haftadan önce söylemem diyo özele gitsem bi kere cinsiyet için söylerler mı acaba normalde araştırmaya gidiyorm
Tugcike Bizde şuan 11+6 yız heycandan gunleri sayıyorum biran önce ögrenmek için bakalım pazartesi gidicem ne olucak cok heycan var 🙈🙈
beyzanur06 cokta guvenme bence 13. haftamda kza benziyor dedi 20. haftada erkek oldgunu ogrendim %99 kyafet alsverisi yapma bence bekle biraz 🤗