Lcy Agri kusma migde bulantisi neleriniz var ... Benim suan pantolan lastigi canimi yakmaya basladi normalmi ilk aylarda
CananOnay Benim çok şükür kusmam olmadı yediğim yemekler mideme taş gibi oturuyor sadece yumurtadan nefret ediyorum 🙈 bel ve kasık ağrılarım oluyor özellikle gece bel ağrım oluyor bu arada 8+4 günlüğüm 🙏🙏 ben öğrendiğimden beri pantolon giymedim nasıl bi psikoloji ise içerde sıkışmasın çocuğum diye 😂😂 ama iç çamaşır ve evin içinde giydiğim pijamaların sıktığını farkediyorum artık ☺☺
NaimeYilmaz Bende aynı bıraz sıkıyor 😞 kıloda almadım bebıstendır umarım 🙏 bulantı dayanılmıycak gibi degıl et urunlerını gormek dahı ıstemıorm 😞😞
Refiagulen Benim herşey normal hiç bi sıkıntı yok ama geçen pide yedim ayyy nasıl bi tiksinme nasıl bi bulantı geldi anlatamam
Semsem Benimde bugün 7+5 ilk defa bugün ne yediysem kustum abartsıız, çorba, salatalık,yemek herseyden... umarım devam etmez böyle😣😣😣😣
nazz33 Bende 8+2 yim.bazen çok bulantım oluyor,çıkarıyorum ve birşey yiyemiyorum.bazende çok iyiyim hiç anlayamıyorum😔😒😔
YagmurAnnesi 9+1 olduk çok şükür. 😊 Arada bir mide bulantısı geliyor hiç oralı olmuyorum, hemen başka bir şey düşünüyorum çubuk kraker yiyorum dikkatimi dağıtıyorum. Bir defa kustum çok kötü oldum. Çalışıyorum çok fazla bel ağrım var haddi hesabı yok ne yazikki. Bir de çom acıkıyorum. Nerdeyse günde 5 öğün yiyeceğim 😑
Aysegulflz 8+ 6 😍 mide bulantısı arada bir geliyor gidiyor onun dışında burun tikanikligi ve baş ağrısıda eklendi 😕 tansiyon sorunları ve en büyük destekçilerim cubuk kraker ve ayran 😊