ilknur_ Kızlar polikistik over olanlar gebe kalamıyor mu ? Kendimi yiyip bitiriyorum çok korkuyorum anne olamıcam diye 😔
HEY03D ilknur_ bir sürü güzel örnek var. Olumsuz düşünme hemen. bende de var ve yeni tanı aldım uğraşıyoruz bakalım 😇 kilo çok önemliymiş kilo vermekle başladım işe 😇
Di62 ilknur_ bende vardı korunmamaya basladık 3 ay düzensiz regl oldum ilaç tedavisi baslamadan 4. Ayda gebe kaldım folik asite baslatıyorlar iyi bir doktora git bu kist gebe kalmana engel değil
Burciin19 ilknur_ bende bir pcosluyum 36 haftalık hamileyimm öyle bişey yokk karamsar olma 😍 Allahım sanada nasip etsin
Zeynep228 ilknur_ canım ben temmuz ayında polikistik over olduğumu öğrendim.Daha önce de belirtileri vardı.Karım şişkinliği kiloyu daha hızlı alma falan ama hiç farkında değildim.Yurt dışında yaşıyorum ve hastaneye gittim ama anlamadılar bakmadılar bile doğru düzgün.Türkiyeye geldiğimde hemen hastaneye gittim.Doktorum direk pco dedi.Ve öyle söyledikten sonra korunmayı bıraktık.Çocuk düşğnmüyorduk 3 buçuk yıldır evliyiz.Ağustos ayından sonra korunmayı bıraktık ve stresi de bırakmıştım çünkü olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeydim ve şuan 9 haftalık hamileyim.Pco olmak hamile kalmaya engel değil.Sadece kilona ve yediklerine dikkat ettiğin sürece bi sıkıntı olmaz hamile kalabilirsin yani.Umarım rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️
seyda_60 ilknur_ hiç kendini korkutma ben 16 yaşından beri bu hastalıkla uğraşıyorum. Gittiğim her doktor bana erken evlen çocuğun olmaz dediler. Yılda bir kez regl olurdum veya hiç olmazdım o kadar kötüydüm. Şuan 1 senelik evliyim eşimle hiç bir zaman acaba olmaz mı diye düşünmedik aksine o kadar aklımdan çıkardım oluruna bıraktım ki bu konuyu. Şuan 33+5 haftalık hamileyim. Hiç kendini korkutma içini ferahlat rabbim en hayırlı zaman da isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻❤️
Hayalim_s ilknur_ evlendikten 6 ay sonra öğrendim pco olduğumu zaten adetlerim duzensizleşmişti kilo almıştım tüylenme vs de olmuştu doktorum önce diyet verdi insulin için ilaç verdi 2 ay boyunca kullandım ve diyet yaptım sağlıklı beslendim adetim düzene girdi sonra sogan suyu içtim ve diğer ay gebe kaldim şimdi 36 haftalığız 🌷
guzelce ilknur_ kendinizi yeyip bitirmeyin ve stres yapmayın. Stres yumurtalıkların en azılı düşmanıdır. Bende pco’luyum senelerdir 2 3 ayda bir adet olurum. Şuan şükür 16 haftalığız. Bir düşüğüm oldu ondan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Fazla kilonuz varsa kesinlikle ve kesinlikle vermeye çalışın. Hatta normal kilonuzunda biraz altına inseniz daha iyi. Bir de yediklerinize dikkat edin Rabbimin izniyle olur inşallah. 🤗
Esmaak12 guzelce bende aynı pko sorunum var 1 bucuk yıllık evliyim 1 yıla yakın tedavi oldum ne yapsak güzel sonuçlar alamadık sonra bıraktım bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldıgımı ögrendim hemde 3 ay adet görmeden hamilelik mucize gibiydi sonra 8 haftalıkken 2 gün önce kürtaj oldum bebeğimin hiç bir şekilde kalbi atmadı 6 haftada takılı kaldı büyümedi Rabbim nasip etsin herkese mükemmel duygularmış kaybetmekte bi o kadar acı ama hiç üzülmüyorum demekki hamile kalabiliyormuşum onu gösterdi Rabbim bana yine kalırım inşallah şuan kürtaj olalı 2 gün oldu 2 hfta ilişki yasak sonrası normale dönebilirsiniz dedi inşallah hemen geri kalırım hamile ❤️😢🤲🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin pko asla engel değil tamamen kafandan çıkartıp streesi bırakman gerek
Mom089 ilknur_ ben de pcos um tedaviye başladık, kısır değilsen her türlü doğurursun:) Doktorumun bir lafı var , Anneannen anneni, annen seni doğurmuş kısır değilsen doğurursun 😂😂
Gulgok ilknur_ Öncelikle olumsuz düşünme ve hep umutlu ol. Ben de polikistik over im çok şükür hamileyim. Ovulasyon testi ile hamile kaldım. Hiçbir zaman olumsuz düşünmedim. Rabbime çok şükür. Sağlıklı beslenme ve sporu hayat felsefesi haline getirmen lazım. Bunu halledince Her şey yoluna giriyor merak etme
Elifsura01 ilknur_ canım ben de polikistik overım gebelik düşündüğüm için gittim doktora klomen+çatlatma iğnesi kullandım 3 ay Olmadı bi sonuç alamadım Ara vermek istedim ara verdiğim ay hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim olur yani hiç ümitsizliğe kapılma emin ol bi vakti vardır
ikizgebe Canım bende pcosum 15 yaşından beri doktor doktor gezerim. 10 yıldır doğum kontrol hapları hormonlarla adet oluyorum. Zaten olmayacak diye ilacı bıraktığım ay hamile kaldım hemde ikiz Rabbim çok büyük 🙏🏼 Ben zayıfım belki onun etkisidir kilona dikkat et spor yap stres yapma gerisi rabbimden🙏🏼
HandeZeynep ilknur_ Ben polikistik overden dolayı açık ameliyat oldum.26aylık kızım var şimdide 8+2 hamileyim.Siz kötü şeyler düşünmeyin internette her yazandan dolayıda inanıp moralinizi bozmayın.Allah isteyen bekleyen herkese bebek nasip eylesin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bir_Prenses_Annesi ilknur_ Kalamıyor değilde kolay hamile kalamıyoruz bende de wardı ve 7 tanede kistim wardı suan 36+5 haftalık hamileyim
HEY03D En başta bende olumsuz düşünüyordum ama burda kalbi çok güzel insanlar var ♥️ Benim fikirlerimi değiştirdiler 🙃 elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a kalmış 😇
Meva21 ilknur_ canim hic korkma sağlıklı beslen yürüyüş yap zayıf olsan bile ve hormonlarına baktır 😊 bende böyle gebe kaldim darisi istiyen herkese inşallah