Hamileyim-mutluyum Bebeğin tekmeleri kaçıncı haftada dılarıdan görünüyor kızlar eşim sürekli eli karnımda tekme bekliyor ben bile çoz az hissediyorum 22. Haftadayız bu arada
koala06 Hamileyim-mutluyum Benim 22. Haftada dışardan az da olsa belli oluyordu ben çok net hissediyordum. Şimdi 25. Haftadayım kıyafetimin dışından bile belli oluyor
rumeysa-96 Hamileyim-mutluyum bnde işk gebeliğim 21 haftalık hamileyim karnım çok çıktı zayıf değilim ama dışarıdanda hareketleri belli oluyor eşim elini koyunca hissediyor
Gigy Hamileyim-mutluyum biz de 22 ye gireceğiz herkes farklı tabi ,geçen gün eşim dokunduğunda hissetti ☺sizin de yakındır bence
Hamileyim-mutluyum koala06 Ben de 22.haftayım ama dılarıdan belli olmuyor hala kasıklarımda hissediyorum ama benim karnım yağlı canım sen zayıf mısın belki ondandır hareketleri de düzenli değil sadece uzanırken hissediyorum damar atması gibi oda
koala06 Hamileyim-mutluyum Evet canım 43 ile hamile kaldım. Aslında çok kilo aldım şuan 55 kiloyum ama bilmiyorum kilo ile bağlantısı var mıdır🙏 sende bi iki haftaya dışardan belli olur diye düşünüyorum 🤗
Hamileyim-mutluyum koala06 Ayy inşallah ya benim kızım biraz tembel galiba çok yavaş hareket ediyor 😂
koala06 Hamileyim-mutluyum Erkek bebekler sanırım daha erken ve daha çok hareket ediyomuş buradakilerden duymuştum😁 maşallah annesi ,inşallah kısa zamanda sende görürsün hareketleri 🤗
Hamileyim-mutluyum koala06 inşallah canım ultrasonda da hareketleri çok narin zar zor elini kolunu oynatıyor boşuna birsürü çikolata yiyorum giderken hiç etkisi olmuyor bolu boşuna kalori alıyorum😂😂😂
Melike0642 Hamileyim-mutluyum Maşallah canım olsun herkese göre değişiyor bizimkisi hiç öyle değil cinsiyetini falan hemen gösterdi sağolsun 😅
Hamileyim-mutluyum Melike0642 biz detaylı ultrasonda öğrendik cinsiyetini göstermedi bir türlü sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ❤