Melikedal Kızlar e bebekte satılan otomotik salıncak diye geçiyor kullanan var mı ondan almayı düşünüyorum kullanış açısından nasıl acaba https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/
Busbushatun Melikedal canm ıcınde duran cocuk ıcın cok kurtarıcı ama salıncaklar bana tehlıkelı gelıyor yer tıp ana kucakları daha guvenlı ben doguödam 1 ay sonra almıştım cokta ısımı gorduu ama durmayan cocukta durmuyor tabı
Amneala1721 Melikedal benım elim ayağım oldu kesinlikle tavsiye ederim joıe nın ki var bende çok işime yaradı
Almirasu Melikedal bende almayı düşünüyorum bu tarz kurtarıcı olmak için anneler önerileriniz varsa paylaşın şuracıkta durayım bende 🤦🏼♀️
Melikedal Busbushatun ilk doğduğunda baya işime yarar diye düşündüm çokta hoşuma gitti durmazsa artık oda şansımıza 😅🌸
Melikedal Amneala1721 teşekkür ederim canım bende çok beğendim çokta kullanışlı geldi galiba bende alıcam 🌸
Melikedal Amneala1721 birde katlanması nasıl acaba mesela annemlere giderken pratik katlayıp götürebilir miyim
snnur97 Amneala1721 bnde joıe almayı dsunuyorumda salıncaklıaı tehlıkelı gbı sankı ccuk hareket etse duser gbıme glıyo bıde cok ses cıkartyomu clşırkb
Minikannebsr Amneala1721 joienin ana kucağımı var acaba bende düşünüyorumda almayı. Kafasının geldiği yer pek rahat değil diye yazmışlar kararsız kaldım 4momsta aşırı pahalı bilemedim ne alacağımı. Bide sallanması nasıl anne karnı müziği falan varmı içinde.
Melikedal Almirasu benimde çok ihtiyacım var ilk gebeliğin hiç bir şey bilmiyorum ne kullanışlı olur diye o kadar çok şey almak istiyorum ki 😅
Amneala1721 snnur97 kemeri var bağlıyorsunuz ben hiç düşme yaşamadım tehlikeli bir durum olmadı ses çıkarmıyor
KubosM Melikedal Canım bizde bundan aldık. Oğluşum daha doğmadı ama arkadaşımın ikiz çocuklarında denedik 🙈 memnun kaldık biz
cgelmas Melikedal ben de alıcam baby plus indirime girmiş🙈 şubatta indirim olacak denildi o zamana kadar beklicem
cgelmas Melikedal bebek arabaları falan büyük indirim o zaman oluyor demişlerdi🙈 Ben de bekliyorum. İnternette de indirimde oluyor bazı yerlerde yakalamak lazım🙄