Nilasyamom Prensees ne güzel bizimki vermiyor renkli. Sanırım 20. Haftadan sonra veriyorlar diye biliyorum
Prensees Melike0642 evet haftasına göre cok az fazla dedı eger bole giderse normal doğum düşündüğüm ıcın zorlanırsın dedı bakıcaz nasıp :) ama ozellıkle bebek ıcın beslenmıyorum ona rağmen bole bıde sade bebek ıcın yesem dusunemıyorum 😂😂😂😂
Melike0642 Prensees Benim şekerim çıktı diyet yapıyorum işte canım yoksa dediğin gibi zor gözüküyor normal doğum 🙄
H-M Esra_80_ kilo için mi diyorlwr kemik gelişimi için mi diyorlar anlamadım kafasıda 2 hafta önden gidiyormuş 😀
Prensees Canes ozellıkle o kilo alsın dıye hıcbıse yemedım valla sadece canım muz yıyordum oda ben sevdıgım ıcın 😂 normal yememe ıcmeme devam ettım hatta Bayadır kontrolde gıtmıyordum bugun dedım gidin bakim kilosu felan kötüyse artık bebek ıcın yerım felan dıye düşünüyordum gittim ogrendım ben şok oldum 😂 demekkı muz kılo yaptı sanırım cunkü günde beş tane yıyorum yedıgım tek meyve o zaten 😂
Humeyra25 Masallah bebıs lere ya cok tatlılar bebeklere en fazla kilo aldıran muz, kasar peyniri ben de hergun mutlaka muz yemege dikkat ediyorum sırf bebegım kilo alsın dıye☺️
TugbaZmn Prensees maşallah 🥰🧿 bizde bugün 21+5 olduk 4ünde kontrolümüz vardı 400 gramdı boyunu sormadım her zamanki heyecanla 🤣 14ünde renkli ultrasonda detaylı kontrolümüz var bizimde çok merak ediyorum şimdiden ☺️☺️
Hamileyim-mutluyum Prensees oyyy maşallah annesi çok tatlı görünüyor bu 4D ultrason mu oluyor canım bana hep siyah beyaz veriyor doktor birdaki gidişimde bundan isteyeceğim
Prensees Hamileyim-mutluyum normal muamele gıttıgımde hem sıyah beyaz verıyor hem renklı verıyor bu sekılde sureklı