Ecrin_nn Bugün 12 haftam doktora gittik sağ yumurtam çatlamıştı cinsiyet sorduğumda Bebeğin durduğu tarafa göre yorum yaptı mantıklı mı ?
minnakmina Ecrin_nn iki kızımında kafası sag taraftaydı birde erkek bebege hamileydim onun kafasıda sol taraftaydı ama 16. Haftada düşük yapmıştım
Angelsmom29 Ecrin_nn oğlum hep sagdaydı melek oldu ama bu bebeğimde de sagda doktor kıza benzetti ama kesin değil dedi yani ilgisi yok diye düşünüyorum
Duygus97 minnakmina kusura bakmazsanız neden kaybettiniz bebeğinizi? Bi sorun olmamasına rağmen bende bundan çok korkuyorum 😞
Safiyenur_kaplan MihricanA ayn benim oğlumda soldaydı küçükken şimdi sağda hiç sol tarafa gitmiyor diyebilirim hatta kız demişti doktorum özele gittim erkek demişlerdi hatta
Nghnyvz0408 Angelsmom29 ya bi şey sormak istiyorum ilk haftalarda sağ veya solda olduğunu nasıl anlıyorsunuz ben 7+2 yim ve sağ kasığımda bi ağırlık farklılık hissediyorum bu bebek o taraf da mı demek oluyo acaba bilen birisi yorum yapabilir mi. 11 ay önce kaybim oldu bu gebelik de çok endişeliyim o yüZden 😔
minnakmina Duygus97 8. Haftadan itibaren kanamam vardı 16. Haftaya kadar hiç durmadı en son bir gece sancı ile uyandım lavaboya gidene kadar bebek geldi
Angelsmom29 Ecrin_nn rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah 🤲 sağ salim kucagımıza alırız inşallah hersey bir imtihan
mercimeginanne Ecrin_nn hayır.. bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz. Mesela eltimin tek yumurtalığı var 2 oğlu 1 kızı var :) bnm sağdan toplandı yumurtalarım bebek sağa yerleşti kız :) ama çok okudum oğlu olupta sağda, kızı olupta solda olan :)
mercimeginanne MihricanA belkide açılmıştır :) bnm araştırmalarım ve doktorumdan öğrendiğim bilgi bu sizin ki için yorum yapamam doktor değilim sonuçta cnm :)
MihricanA Safiyenur_kaplan Bende ilk özelde öğrendim simdi sagda hep arada eli kolu sola değiyor o kadar
Neslihanbew Ecrin_nn alakası var mu emin değilim ama kızım sağımdaydı şimdi hamileyim soldaydı en son cinsiyeti bilmiyorum 😊
MihricanA mercimeginanne Hsgde net görünmemişti belki de acıktı tekrar cektirmeye korktugumdan hastaneden uzaklasmistim😂😂
mercimeginanne MihricanA rahim filminde tazzikli ilaç verdikleri için tüpler açılıyor çoğu kişide. Sizinki o yüzden açılmış olabilir :)
MihricanA mercimeginanne Doktor sol tüp kapali gibi görünüyor tekrarlayalim demisti belki de açılmıştır doğru