Hicran27 Ftmm Ftmm canım abdukadir yüksel devlet hastanesi ama doğum orada kakdrılmş şimdi de mucahit hastane ismi orayı pek bilmiyorum çünkü Antep yeni geldim
Ftmm Hicran27 yok ben dıyarbakır da oturuyorum esım asker. Kaynanam antepde oturuyor doguma gelecegım simdi 33 haftaligiz 1 hafta sonra gelecegım antepe
Hicran27 Ftmm ben de Diyarbakırlıyım eşim antepli buraya gelin geldim 8 ay önce 27 haftalık hamileyim doğumun nerde olacak hiç bilmiyorum canım ya
Ftmm Hicran27 en son hayat hastanesi normal dogum 1000 lira normal olursa orda yapacağım ınsllah sezeryan olursa da devlette yapacgım cunku sezeryan 2000 istiyor masraflar la 3000 bulur
prm112-27 Boyle normal dogumu teşvik eden dogum ucreti uygun makul fiyatlı özelde bi yer var mı tavsiye edecegınız? Ben tuncay beyden fiyat aldım livde yaparım dedı normal olmasında da sakınca yok ama 6bin de veremem .
Ftmm prm112-27 hayat hastanesi var hamit bey cok ıyu normal 1000 liradan basılıyor doktor girerse ucret degısıyor. Bu doktor ncr de de calısıyor
Ates2020 prm112-27 Medikal park Sedat baylar muayene ücreti 190 doğum ücreti 3750 aksi bir durum olmadıkça normal doğum yanlısı bir doktor yani sezeryandan yana değil