Mrvcbltt Kızlar adetimden 11 gün geçti şimdi sonuçları aldım beta 254 çıktı normalmidir bu değer 2 ay öncede düşük yapmıştım yoksa gene mi düşük olur bu sonuçla bilen varmı ?
058elf Mrvcbltt normal canım geç döllenme olmuştur önemli olan artışına baktır, benimde 10 gün geçince 380 çıkmıştı ilk gebeliğim
Ays0 Mrvcbltt kuzum bilgim yok ben regl öncesi verdim. Olumlu düşün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Gönderi yukarı çıksın diye yorum yaptım
Mrvcbltt 058elf pazartrsi tekrar kan tahlili vericem mecbur umarkm artar dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş 😞🙏
Zahide_07 Benim adetime 1 gün varken beta hcg 206 çıktı normal mi sizce korkuyorum bi sıkıntı olacak diye ebe biraz düşük dedi pazartesi tekrar yapılacak
Ays0 Zahide_07 düşük değil bence ben de 1 gün kala ogrendim ve 170di kadın doğum doktoru gayet iyi yükselmeye bakalım dedi normalde 2 günde bir bakiyorlarmis ben 4 gün sonra verebildim 1000 çıktı. Çok şükür bugün de kalbini duydum 7+3de
Zahide_07 Ays0 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🌸 bende doktorumdan salı ya randevu alabildim pazartesi tekrar baktıracağım beta hcg ye umarım yükselmiştir 🙏🏻
Ays0 Zahide_07 ah bu hamilelik çok garip 9 ay böyle panik yaşayacağız anlaşılan ama inşallah güzel anı olarak kalacak hepimize 😍 güzel haberlerini bekliyorum unutmazsan yaz tekrar 💕