Smm12efe- 11+5 deyim şuan hrs hastanesine gidiyorum Doğum paketi 10 bin ₺ Doktorumdan çok memnunum fakat biraz pahalı geldi paket. Daha uygun fiyata paket alabileceğim hastahaneler nereler hanımlar :)
Bgs Smm12efe- medicalparkta 7500 ile 8500 tl arası değişiyor doktoruna göre. Vm medicalparkta doğum paketleri dahada uygun diye duymuştum
Mucizem_0652 Smm12efe- Lokman hekim akay şubesi doktorumuzdan çok memnunuz nagihan cengaver paket indirimsiz 6500 TL’yi indirimli 6 bin TL ye aldık
Ari Smm12efe- a life gidiyorum . Ozel sigirta yaptrdik hersey icinde 4 bin canm doktorumdan da cok memnunum su anlik
Smm12efe- Ari canım sigorta yaptırınca hastaneye başka ücret ödenmiyor değil mi ? A life ye çok yakın oturuyorum bende orayı düşünmüştüm ama doktor seçimi yapamadım. Doktorun kim senin
Ari Smm12efe- ebru hoca cok memnunum cok ilgili canm tavsiye ederim sadece detayli ultrosan ucreti veryosun onun haric yok
Ari Erhil doktorum ebru hoca detayli ultrosan haric herseyimizi sigorta karsiladi smdi dogum yapicam artik insallh🤱😂🤗
Smm12efe- Ari teşekkürler canım bende o hocaya bi gideyim inşallah memnun kalırım 🙏🏻😍 Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🥰
Ari Smm12efe- cok teşekkürler amin . Sende sag salim al insallh doktordan yanda sknti yasayacagini sanmiyorum 😍🤗