Kubraaaaaaae Progestan fitili kullanıyorum ve ayıptır söylemesi dışkımın rengi tuhaf oldu anlamıyorumm
Esmayy388 Kubraaaaaaae canım bende ilk defa dün gece uyumadan kullandım ama hala hafif akıntı oluyor 4 haftalık acaba çok yeni ondan mıdır akıntı
ssnnmmm Kubraaaaaaae progestan dışkının rengini değiştirmez başka bişeyden kaynaklı olabilir fitili vajinadan alıyorsun değilmi ?geçen gün yanlış alan biri yazmıştı burda ondan soruyorum fitil deyince arkadan zannetmiş
ADamla Kubraaaaaaae demir ilacı kullanıyorsanız nasılsın eğer dışkının rengini o değiştiriyor ben de ne oluyor demiştim ilk doktoruma sormuştum. Demir kan ilaçları yapıyor
Tubafysal Kubraaaaaaae hamilelikte demir ilacı falan veriyorlar eğer onu kullanıyorsanız o da renk değişikliğine sebep olmuş olabilir
Kubraaaaaaae ssnnmmm vajinadan alıyorum ama çok alakasız böyle bir şey başıma geldi . Pazartesi günü doktoruma gitmekte fayda var demekki
ssnnmmm Kubraaaaaaae yediğin farklı bişey varsa ondan olabilir belki yada kan ilacı değiştiriyor sanırım rengini
Sevda3444 Eğer d vitamini kullanıyorsan rengini değiştiren odur bende ilk 3 ay kullandım ama progestanın bi alakası yok rengiyle sadce akıntı yapar
Kubraaaaaaae seymacambayraktar hayır canım çok alakasız grimsi tuhaf 😞😞😞 kanamam yok ama böyle bir durum yaşıyorım
pinncan Kubraaaaaaae merhaba çok normal isterseniz ağızdan da alabilirsiniz bende ağız yoluyla progestan uzun süre tükettim vücut alışması bazen uzun sürüyor gece yatarken içip direk uyuyordum size de öyle tavsiye edebilirim ama doktorunuza sorun bana doktorum farketmez demişti
seymacambayraktar Kubraaaaaaae bence doktorunuza bi söyleyin normalde bende çok ilaç kullandığım için yeşil olmuştu ve Progestan düzenli kullanıyorum