Bugün şeker yükleme testim vardı, birkaç gündür yediklerime daha çok dikkat ediyordum, akşam 10 gibi en son meyve yemiştim, her şey güzeldi sabah su dahi içmeden gittim.Ancak biliyorsunuz ki uzun süre aç kalınca birçoğumuzun midesi bulanıyor. Benim de bu şekilde ancak test başlayana kadar gayet iyiydim.İçeceği 5 dakikada içmem söylendi ve dedikleri gibi içtim ancak oturduğum yerde kötü olmaya başladım, midem kazınıyor, gözlerim kararıyor, bayılacak gibi soğuk soğuk ter döküyordum. Orada çalışan birine söyledim durumumu hemen acilden hemşire çağırıp tansiyonumu ölçtü ve içeceği içtikten tam 20 dakika sonra ani şiddetli karın ağrısıyla hepsini kustum.Tabi test geçersiz sayıldı ve iptal edildi. Ben şunu merak ediyorum, saatlerce aç kalarak bu testi normal bir şekilde yaptırabilen var mı gerçekten? Bende mi bir anormallik var aç karnına insan o şekerli şeyi içip nasıl durabiliyor? Elma aromalıydı hemde içerken gazoz gibiymiş dedim ama gerçekten açlıktan ve sadece bu içeceği içtiğim için dayanamadım ben. Sizler nasıl yaptınız, neler yaşadınız?