isilay Hanımlar erken doğum riskimiz oldugu icin cok korkuyorum progestanda kullanıyorum afedersiniz iç çamaşırım su dökmüş gibi ıslanıyor akıntı mı yoksa keseden mi geliyor nasıl anlayabilirim bebek düzenli oynuyor bilgisi olan var mı acaba
Bireylulmasali isilay doktoruna muayene olmalısın canım fizyolojik akıntı mı suyun mu olduğunu anlaması için vajinal muayene etmesi şart
isilay Bireylulmasali Aslında yeni gittim doktor bebek iyi dedi ama ben böyle gördükçe endişeleniyorum
Bireylulmasali isilay doktora gitmeden önce de akıntın oluyor muydu?Eğer öyleyse normal akıntıdır ultrasonda suyun durumuna bakıyor çünkü doktorlar
isilay Bireylulmasali progestan kullanıyorum ya oluyordu ama su gibi bende o yüzden acaba akıntı mı yoksa keseden mi diye şüpheleniyorum
isilay Mkadds çok teşekkür ederim genelde birden boşalıp geliyormuş zaten içim 🤲🏻bebegim düzenli oynuyor takip ediyorum muhtemelen progestan kaynaklı 😊bi sıkıntı olursa giderim zaten doktora
sukran97 isilay 24 haftalığız ikiz hamileyim şu bir kaç gündür nerdeyse aynı sorun bende de var benim iç çamaşırım çok ıslanmıyor ama sanki altım da ıslaklık var gibi oluyor bende progestan fitil kullanıyorum büyük ihtimal ondan kaynaklı diye düşünüyorum siz yaptınız mı turnusol ped
isilay sukran97 eczaneden sordular ama yokmuş 🤷🏻♀️benim iç çamaşırımda ıslanıyor su dökersiniz ya yani ne bileyim progestanı bırakacagm pazartesiye kadar takip edeceğim bi bebek hareketli çünkü
sukran97 Mkadds akıntı galiba zaten beyaz geliyor çünkü su olsa renksiz olur demi birde psikolojik hep altımdan bişey akıyo gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bişey yok Allahım her belirtiyi doğum belirtisi sanmakdan delircem artık 😂🙄
Ates2020 isilay akıntı farklıdır su farklıdır mesela suyun geldiğinden birden ıslaklık olur ve iç çamaşırın komple ıslanır küçük ıslaklık değil baya ıslanır
sukran97 isilay doktorunuza sorun ama bebek hareketliyse bi sorun olucağını sanmam progestan çok akıntı yapıyor ya bende bugün ağız yoluyla içtim o da acayip baş dönmesi sersemlik yaptı 1 saat kadar sürdü
isilay Ates2020 Bende progestan kaynaklı olduğunu anladım akşama kadar takip ettim ve bugün kullanmadım iç çamaşırı kuruydu ama progestanı fitil olarak alıyorum baya su dökmüş gibi ıslanıyor