Merhaba arkadaşlar doktora gittim 4+3 te keseyi görmedi hcg 288 çıktı hamilesin ama %50 dedi kalan ihtimal kimyasalda olabilir tutmayabilir anlamında bir hafta Sonra gel dedi bende sağlık ocağına gittim oda hamilesin ama yinede kesin sonuç için kan testi aldı hcg için bende strese girdim herkese söyledim hamileyim dedim bir ihtimal hamile olmama ihtimalim varmı arkadaşlar
Hcg değerim
Doktor doğru demiş canım 2 gün sonra hcg değerin 2 katına çıkmalı sağlıklı bir gebelikse bazen yükseliyo yükseliyo kendinden düşüyor kimyasal gebelik oluyor bu. Bazende kese oluyor içinde Bebek olmuyor hemen söylememek lazım kalp atışı duyana kadar. İnşallah normal güzel bir gebeliktir stres yapma
Su_12 keseyi görmek için yanlış değilsem değerlerin 5000 leri bulması gerekiyordu. Sizinki çok yeni kese 5. Haftada görünür kalp atışı ise 7. Haftada duyulur doktorlae her ihtimali söylüyor içini ferah tut. Ben 2 günde 1 gitmedim fırsatım olmadı ilk kan verdim 13 cü 7 8 gün sonra gittim değerim 4500 dü
bende gittim kese görünmedim değerim 12450 olmama rağmen stres yapma değer yükseldikçe çıkıyor ortaya kese evt kimyasal gebelikte olabilir kendi kendine bozuluyor onuda yaşadım ben hamileyim dedim herkeze adet oldum bozulmuş tutmamış kimyasal gebelik 100 100 özürlü oluyor allah tarafından tutmayıp bozuluyor doktor demişti 2 tane oğlum var sapa sağlam şuan hamileyim 7 haftalik
Benim Beta HCGm 17.1 çıkmistı. Doktorlar hemen kimyasal gebelik diyip insanın canını sıkıyorlar. Aldırmayın siz onlara. 3 aylık hamileyim ben. Canınızı sıkmayın, ağır kaldırmayın. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle.
Bir de sabredebileceksen 2 günde bir kan tahlili yaptırma. Bir hafta bekle. Gittiğinde bayağı yükselmiş olur zaten inşallah. Kansızlık bebeğe zararlı. Sürekli kan aldırma derim.