BM9619 KutsalAnnelik bende iki tane alabildim ya pahalı yada çeşit yok böyle renkli renkli bone bandana istiyorum 😊
NefesDeniz KutsalAnnelik pofidik_kids instagram hesapları dilediğiniz kadar model ve renk var muhakkak bakın derim🥳
egrsl KutsalAnnelik instagramda arden.kids e bakabilirsiniz çok güzel modeller var. Bende kızım için ordan almayı düşünüyorum
Hamileyim-mutluyum uykusuzbirben Ay benim de prensesim olacak burda bekliyeyim ben de kız anneleri yazın haydi😂😂😂
KutsalAnnelik uykusuzbirben Çok istiyorum rengarenk alayım her kıyafete uygun takayım ama uygun ve güvenilir bir sayfa bulamadım umarım deneyimlemiş birileri çıkar 😊
Seduru uykusuzbirben KutsalAnnelikarden Kids diye Bi sayfa var instagram da ordan aldım hep çok güzel çeşitleri var 🥰
DaisyMom KutsalAnnelik ayy sana cok guzel 3 4 tlye bandanalar olan bir sayfa birakiyorum.Tam 14 tane aldim.Dolaps uygulamasini indir orda @habibeturkk var bu sekilde yaz.Begendiklerinin ekran resmini al whatsap iletisim numarasini al ordan daha iyi iletisim kurarsaniz.Bana iki tanesini 2 tl den verdi.1 tanede hediye.Cok memnum kaldim.Tabi yilbasindan dolayi bi tik zam gelmis olabilir ama herkese oneririm. https://imgyukle.com/i/alpVWY Ben boyle ince ve kucuk kibar dursun diye boyle istedim cok cesit var. Yilbasindan once 3 tlye aldim tanesini.Cok kaliteli geldi. uykusuzbirben Hamileyim-mutluyum BM9619 Pnr3535
uykusuzbirben Hamileyim-mutluyum nasip olursa Bi oğlandan snra bnm de kızçem olacak. Ama doğdktn snra almayı düşünüyorum ben bu tarz şeyleri. En azndan deneyerek alrm die düşünyrm
uykusuzbirben KutsalAnnelik malsf çok pahalı ya. Trendyolda bile en uygunu 22 liraydı. Alt tarafı Bi gıdım bez parçası halbuki ama işte kokoş olmak ucuz değil demkki 😀 yinede onlar için herşeye değer
Pnr3535 Kızlar bende cok araştırdım. Tane olarak begendiğimde 23 tl civarıydı. Ama instagramda bir site buldum 20 li 65 tl ve hepsi birbirinden güzel❤️ Kubununmutlulukatölyesi diye bir site. Elime ulaştılar cok güzeller🥰
KutsalAnnelik Pnr3535 Söylediğin sayfaya baktım şimdi canım teşekkürler ama ben toka tarzı istemiyorum penye geniş bandana tarzı ve şu donut boneler fiyonklu boneler felan öyle setlerden istiyorum
annepanda KutsalAnnelik bende sayfayi inceledim o dediginiz bonelerdende var. Altlara dogru inceleyin.
Htckaya KutsalAnnelik bebe limanı diye bir site var orda istediğiniz bonelerden var hemde uygun fiyatlı ben 3 tane aldım cok güzel geldiler
ipegin-annesi Feride34 belizey den bone ve saç bandı aldım gerçekten güzeller sadece kumaşları hemen bitiyor stokta olmuyor yenisi gelince hemen ayırtmak lazım
Hamileyim-mutluyum uykusuzbirben Benim yaşadığım şehirde doğrudürüst bişey yok canım mecburen internetten alacağım
Reyhan00 Ben instagramdan arden.kids sayfasından aldım çok güzeller 😊 13 tane aldım Renk renk bandalar uysun diye elbiselere göre aldım 140 Ya da 150 civarı tuttu diye hatırlıyorum fotoğraf atmayı bilmiyorum maalesef 😊
KutsalAnnelik Reyhan00 Baktım şimdi sayfaya bonede aldınız mı tek bandana mı aldınız daha uygun fiyatlar olsaydı keşke 🙈
Reyhan00 Kurdelesini bozup bebeğin başının boyutuna göre ayarlayabiliyorsun yenidoğandan 2 yaşa kadar uygun yazıyordu zaten😊
Evremadas KutsalAnnelik ben lcw dan aldım. 3 lü paketler halindeydi 12-15tl civarı bir şeydi. Çok güzel renkleride vardı:)
Gozdeku Evremadas ben de 2 li kadife olanını 12 liraya felan aldım. Bazı lcw larda boneler de indirimdeydi.
MeLy90 Bugün bir siteden alışveriş yaptım. Harika ürünler geldi . PixyLovee kullanıcı adı. İnstagram kullanan tüm kız anneleri bakmalı ve almalı bence.
KutsalAnnelik MeLy90 Baktım şimdi siteside var ama fazla renk seçeneği yok sanırım bandana ve bonelerde 😕