Cupkek Gizemnaz_ çıktı kuzum 703 şimdi doktorun ilaç yazmasını bekliyorum hepinize tek tek yazıcam allah razı olsun ❤️❤️❤️
2melek_annesii Cupkek masallah canım rabbim hayırlısıyla kalp atısınıda duyurmayı sonrasında kucagına almayı nasip etsin inşallah
[silindi] miray2015 bu benm 3. Hamileliğim canım hepsinde farklı oldu ve daha önce bu konuda bu hesabımdan bişey dedğimi hatırlamıyorm biriyle karıştırıyr olabilrsn
Mouradi Cupkek Hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alırsınız İnşaAllah 🥰🥰 Sorum olucaktı belirtiler neydi sizde ?
Suna11 Cupkek Baya baya bağırıyor burdayım diye ne galibası 😍😍 Hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallah 🥰🙏🏻
Deletedmom15262 Cupkek hayırlı olsun sağılıkla vaktinde doğsun inşallah canı gönülden tebrikler canım💓🥰🤗🤲🏻
Sed22-09 Cupkek hemen bir doktor bul ve kan pıhtılaşması var de kan sulandırıcı verir canım düzenli olarak kullan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
mrskorkut Cupkek Canım hayırlı olsun inşallah hiç unutmuyorum benim de idrar testim aynı böyle cıkmıştı ve kan testim 705 cıkmıştı :)) önceden 3 kaybım var şuan 4.gebeliğim cok benzermiş hikayelerimiz Allahım sağsalim kucağına almayı nasip eylesin♥️ Hiç kese gözükmedi diye strese girme cok normal daha var annesi :)) biz de 26.haftamızdayız Dualarım seninle 🤲🏼♥️😍
Razz7020 Cupkek iğne ilaç başlayacak bol bol istirahat edeceksin canım. Benimde bir kaybım var hemen gittik bu hamilelikte iğneye başladı. Sağlıkla kucağına alırsın inş🥰
Bfduam Cupkek hayırlı olsun, sevindim adına. Heyecanlı, sabırsız, endişeliyidin. Çok iyi oldu sonuç. Allah sağlıkla getirsin miniği inş.
MeLy90 Aa siz geçen gün enfeksiyon için konu açmıştınız. Bende hamileliğin başında enfeksiyon olmuştum :)) Daha evvel kaybınız olduğunu yazmışsınız. İyi bir doktor bulun ve takiplerinizi aksatmayın bence. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Zynpozl Cupkek gözünüzaydın, çok çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlere inşAllah 🤲
Beyzan Yorumlari okudum da bir başkasının hamile kalışına kendi kızı kardeşiniz kendiniz hamile kalmış gibi sevinmişsiniz ya gözlerim doldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin @Cupkek sana hayırlı olsun bu sefer her şey çok güzel olacak çünkü senin için dua eden onlarca kız kardeşin var 😍