RH38 Kizlar 17 haftalik hamileyim doktorum o gün vitamin yazdi innate balikyag sundrup vitamin d magvital magnezyum gynotardyferon demir ve folikasit sizce cok degilmi?
mercimeginanne RH38 bn gebelik başından beri 1 tane kullanıyorum PREGNOMARİN yazdıklarının hepsi içeriğinde var
Bsmlh RH38 sabahları mide koruyucu arkasında troid ilacı arkasından kan sonra kahvaltı hemen arkasında Mom vital DHA öğlen aspirin aksam magnezyum ve duphalac 🙈
Jasmineee RH38 bana da devit3, gynoferon verdi ayrıca regenesis diye çoklu vitamin verdi içinde balık yağı, folik asit gibi vitaminler ve bir çok mineral var. Ayak ağrılarım çok oluyor diye magnezyum isticem bende
Merimex RH38 iki tane kullanıyorum sabah kullandığım multivitamin OMEGA demir içeriyor akşam kullandığım kalsiyum magnezyum ve çinko içeriyor :)
RH38 kadriye25 bana niye bukdr cok yazmis kiloda yapar kesin bunlar decaviti ben ictim bir paket onun yerine dedi balikyag ya gecelim
Cansugurses Ben devit3 birde decavit vitamin mideme dokunuyor diye balıkyağ içeri olan Bi vitamin verdi canım folik asiti ilk 3 ay olduğu için bıraktık.
mercimeginanne RH38 verir bence çünkü bnm tüp bebek doktorum vermişti özeldeki doktorum vitamin vercekti Pregnomarin kullanıyorum bırakıyım mı dedim ona devam et iyi ilaç dedi. Başka ilaç vermedi.Eczacımda(eltim) içeriği çok zengin değiştirme sakın dedi. O yüzden hiç bırakmadım. Her gece 1 tablet atıyorum ağzıma o kadar :)
Bsmlh RH38 benım bide Mom vital dha herşey var ama yinede ek ilaçlarımda var zarar görmedim aksine tüm değerlerim çok iyi gidiyor
Eczmery123 RH38 vitaminler kilo aldırmaz. Kalorileri yoktur. Çok yemek kilo aldırır. Boğazı tutarsak kilo almayız. Ben de çok Vitamin kullanıyorum ama sadece 2 kilo aldım şimdiye kadar. 22haftalık hamileyim
Emnemrahf Testleriniz düşük mü çıktı acaba bu kadar ilaç vermiş ben 18 haftadayım bugun saglık ocagında kontrolum vardı testlerıme baktı ve ilaç kullanma dedi kan degerım normalmiş devid de şimdilik gerek yok dedi
kadriye25 Ya benim de aklıma takılıyor.mesela balık yiyemiyorum ben ama fındık da da varmış. Sürekli gün içinde fındık tüketiyorum.Doktorum o şekilde de dengelersin ilaca gerek yok dedi.
prm112-27 12.haftadan sonra folik asidi kesip pregnomarine gectık multivitamin hepsi içinde günde bir tane ıcıuorsun o mide bulantısı yaptı bı ay kıllandıktan sonra elenatal1 e gectım oda diger multivitmaın gibi sıkıntı yok kokusu yok
Minik62 Canım senle herkesin kan değeri aynı değildir ki verirsin kg yu snra onu dert etme belki kan değern düşüktür balık yiyemiyosan veryolar balık hapınıda kullan bnce