merenimo Merhabalar gebelikte karaciger enzimlerinin yuksek cikmasi ile ilgili sorun yasayan oldu mu aranizda? Neler yaptiniz,nasil bir surec izlediniz?
Zehraerdgn merenimo gebelik disinda yasamistim bol bol enginar ve kirmizi pancar suyu tuketmistim. Ama doktoruna danis tabikide bunlar icin insallah geçer🤲
Elvinferide merenimo benim çıktı canım enzimlerim yükselmiiş kolestaz dedi doktor ilaç başladı ama bu gece çok kaşındım
aslihancvk merenimo benim yüksek çıktı ve aşırı derecede kaşıntı başladı ilaç tedavisi başlandı yine de yükselmeye devam ediyor pazartesi tekrar gidicem yine düşüş yoksa erken doğum olabilir dedi doktor
Ogrtmnanne2 Zehraerdgn işe yaradı mı peki değerleriniz düştü mü benim de eşimin çok yüksek alt değeri
Ebruyavuz0 merenimo Ayy benimde ellerim ayaklarım öyle bende neden bu kadar kaşınıyor diyordum neden olur peki?🥺
merenimo Elvinferide evet acaba ilaclar bebege zarar verir mi? Doktorunuz bu konu hakkinda bir sey dedi mi? Degerleriniz de kac biliyor musunuz
Zehraerdgn Elvinferide benim gebelik oncesinde bi inip bi cikardi yediklerime bagli sonra duzeldi cok sukur hamileligimde degerlerim normal.
Elvinferide merenimo alt 120 ast73 çıktı safra testim henüz çıkmadı ama doktor oda yüksek çıkar dedi dua ediyorum o normal çıksın vitaminler yükseltmiş olmuş enzimleri diye ama bakalım sonuç ne olacak
Elvinferide Zehraerdgn ben daha önce hiç yaşamadım ama kullandığımız vitaminlerde yükseltebiliyormuş kaşıntı olması kötü işte
Zehraerdgn Elvinferide gercekten zor oluyo Rabbim sifa versin ama dedigim gibi ben kirmizi pancar ve enginarla dusurdum doktoruna danisip musade edersen kullanabilirsin