Kızlar bundan bi hafta önce azar azar suyum geliyor diye bir post açmıştım ama kimisi akıntıdır kimisi bu haftalarda (30.haftadaydım) bende de oluyor filan dedi çevremdekilerde korkma normal sürekli su iç dediler ve hafta sonu yasak olduğu içinde hastaneye gitmedim sadece cumartesi sabah ve akşam başıma gelmişti sonraki günler bidaha olmayınca bende acile gitmedim ama dün kontrolüm vardı bu sefer başka bi doktora gittim ve daha bi hafta önce suyum geldi demeden kendisi bugünlerde hiç suyun geldimi dedi bende evet bi kaç gün önce azar azar geldi ama ilk gebeliğim olduğu için pek bi bilgim yok sumuydu akıntımıydı tam ayırt edemediğim için acile gitmedim dedim biraz suyun azalmış şuan müdahale edecek kadar az değil ama normalinden az görünüyor dedi ve erken doğum yapabilirsin bu yüzden tedbir almamız lazım ciğer geliştirici iğne vuralım sık sıkta takip edelim dedi dün vurdum iğnemi bugün aynı saatte yine vurcam pazartesi tekrar yine kontrole gidecem şuan 31 haftalığım ve daha çok küçük erken doğum yapmaktan çok korkuyorum. İçinizde benim gibi bu durumu yaşayan varmı yaşadıysa ne oldu anlatır mısınız yada bu konu hakkında bilgisi olan??