Dilayk Keçiören medikal park da hangi doktoru önerirsiniz? Özellikle normal doğum seven doktorlar var . Bülent hoca ulviye hoca ikbal hoca ben bunları duydum ama kızlar sizler hangilerini öneriyorsunuz?????❤️
Seher112 Dilayk bülent yirci ye gidiyorum çok memnunum zorda kalmadıkça sezeryan taraftarı bir doktor değil
MervvvU Dilayk ben hastaneden hiç memnun kalmadım kontrol için gittim ve randevulu gitmeme rağmen 1 saat bekledim resmen ayrıca kalabalık bence başka hastane tercih edebiliyorsan öyle yap canım bende keçiörende yakın olduğu için başta orayı denedim ama yok yani
Sedaa61 Dilayk bende Bülent hocaya gidiyorum çok rahatlatiyor insanı. Ayrıca çok güleryüzlü ve detaylıca anlatıyor merak ettiklerinizi☺️
hayirlisi06 Seher112 slm doğum yaptınız mı sancı odamımi çekiliyor.. doğum odadami yoksa doğumhanedemi oluyır acaba… Sancı anında ve doğumda eşiniz gelebilir mi? pilates topu vs varmı ebeler yardimci oluyormu çok soru sordum şimideden cevap icin teşekkürler
Seher112 Dilayk msj attığımda faln görünce hemen döner rahat bir doktor bizide rahatlatıyor pimpirikli değil bebeğimizin herşeyini söyler bize eşimde bende memnunuz yani
MervvvU Dilayk ayrıca doğum paketlerinde görüşmeye gitme sayısı 9 ben her istediğimde gidemiyceksem ne önemi var diğer gittiklerin ekstra ücret
Dilayk Ben sigortalıyım zaten de lıv ve medikal park ile anlaşmalı ama hangi hastenede hangi doktor seçeceğim hala düşünüyorum önerilere açığım . Lıv evime uzak medikali o yüzden istemiştim
Seher112 Dilayk Vala ben bülent hocada hiç bir saat beklemedim en fazla 10 dk beklemişimdir yani bende evime yakın diye tercih ettim memnunda kaldım
aslikadir Dilayk sevgi hocaya gidiyorum çok memnunum. Tlfla sürekli ulaşabiliyorum. Bayramdan sonra dogum olacak inşallah
hayirlisi06 aslikadir slm doğum yaptınız mı sancı odamımi çekiliyor.. doğum odadami yoksa doğumhanedemi oluyır acaba… Sancı anında ve doğumda eşiniz gelebilir mi? pilates topu vs varmı ebeler yardimci oluyormu çok soru sordum şimideden cevap icin teşekkürler
aslikadir hayirlisi06 benim ayım 13ünde sezeryan olacak zorunlu bir sekilde korona gecirdim ve nefes almakta sıkıntı yaşıyorum ara ara. Eger yakınsanız hastaneye bence tanışmak için gidin ve bizzat kendiniz görün hatta dogum ekibiyle de görülebilirsiniz
hayirlisi06 aslikadir ben Hastane takibindeym Bülent hoca dayım. Size geçmiş olsun. Koruma olunca da doğum yapılıyormu hastanede çünkü bazı hastaneler şehir hastanesine yönlendiriyor diye duydum sizin Dr unuz kim
aslikadir hayirlisi06 ben atlattım korona yı ama işte nefes sıkıntısı yaşıyorumarada. Drun sevgi hanım. Çok memnunum