Merhaba kızlar ha geldi ha gelecek derken,37.hafta kontrolünde gelen bebişimi anlatacağım…
burada sancım olduğuna dair bir post paylaştıktan sonra ertesi gün kontrole gittim ve doktorum yürüyüşümden senin doğumun başlamış geç alttan bakacağım dedi ve baktı suyum gelmiş açıklığım 2cm olmuş nişanım bile gelmiş ama ben hiçbirini anlamamıştım…
Bana nst ye gir senin muhtemelen yatışını vereceğim dedi ve nst sonucu çıkan sancılar yatışıma sebep oldu hastaneye tek gitmiştim ve doktorum yatışını yaptır dediğinde ürküp hastaneden kaçıp evime gittim 😂 evi topladım eşim,annemler,kayınvalidem cümbür cemaat hastaneye döndük yatışım yapıldı odaya çıktık..Bana ameliyat önlüğü giydirdiler ve suni sancı takılsın eğer açıklığın 5-6cm e hızlı ilerlerse normal devam ederiz ama eğer açılma olmazsa boyun 1.50 tam sınırda zorunlu sezeryana alacağım dedi…Herneyse suni sancı takıldı 4 damla-8 damla-12 damla serum aka aka sancım arttı 2 saat falan olmuştu belkide 3 heyecandan sancı bile hissetmiyordum ebe bu duruma aşırı şaşırmıştı…nasıl hissetmessin bu sancılarla hastaneyi yıkıyorlar dedi ama ben o kadar heyecanlıydım ki acı duymuyordum…sonra doktorum geldi bebek strese girmiş daha fazla beklemeyelim dedi ve hazırladılar…kendimi normale çok hazırlamıştım…bir nebze hüzünlüydüm ve aşırı korku sarmıştı içimi ama ameliyattan dolayı değil sonrasındaki uyuşukluk geçince başlayacak acıdan dolayı…herneyse ameliyata inerken annemi görünce beni ağlamak tuttu…Çok zor geridekilere bakarak gitmek…Daha sonra anestezi doktorum geldi belden mi istersin genel mi dedi bende oğlumu görmek için belden dedim…Bana acımayacak demişti ama…sandığımdan daha çok acıdı…ve tam uyuşamadım kesmeye başladıklarında tam hissettim ve nefesim kesildi hemen hava takıldı tansiyonum düşmüştü yarı bayılttılar beni sonra oğlum doğunca ayıltıp koynuma koydular o an işte tüm korku gitti..ne kadar büyük bir mucizeyiz biz kadınlar..3000 kg çıkmıştı ultrasonda ama 2750 doğdu oğlum ama olsun sağlıklıydı çok şükür benim için önemli olanda buydu kilo sonrada alınır hiçbir sorun olmadan beni diktiler ve odaya aldılar sonra oğlum geldi allahım bu bir mucizeeenin ötesindeydi çok başka….öpüştüm koklaştım minik burnunu yedim 😍 size uyuşturucunun etkisi geçince yaşadığım acıyı anlatmayacağım kimsenin günahına girip korkutmak istemem sadece tek dileğim benim çektiğim acının umarım üçte birini çekmezsiniz 🤲🏻Bunları size hastane odasından yazıyorum oğlum yanımda uyuyor ve ben onun nasıl bir sanat eseri olduğunu anlamaya çalışıyorum allah bir avazda kurtarsın herkesi 🥰 soruları cevaplayabilirim