Merve8494 Iraz bizde bugün 33 hafta olduk son 49 diyor sezeryan olacağız 35 günümüz falan kaldı bizimde diğer zamanlar daha çabuk geçti bence
DaisyMom Iraz 33+5 olduk banada gecmiyor zaman 🤷♀️ ikinci sezeryanim olacagi icin.Subatin ilk haftasi veya ikinci haftasi olacak dogumum.Vakit cok yakin ama hergun bakiyorum hep 33.haftadayim gibi 🙈
annepanda Iraz 26 hafta olduk… Bu zaman gelmiş olmak bile saşırtıcı.. şimdiden sonra daha mi hızli gececek acaba.. 🤷
Iraz Eylul58 gerçek ten mi bana da geçmiyor gibi geldi canım aramızda bir hafta var sezeryan istiyorum ben ama o bile uzak geliyor bana .. yavrum vaktinde gel 💙 insallah sağlık shatle ailemizle birlikte kucaklamayi nasip etsin Rabbim 🤲🏻 inşaAllah ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Busraozel Eylul58 😅 canım o vakit öyle ama inan 36 dan sonra başa sarıyor gibi 😱😁 ben sanki hep 38 im ilerlemiyor şuan 😩
Eylul58 mucizemi_beklyrm Koca 7 ay geçti iki ayda bir çırpıda geçecek bide bakmışsın yavrularımız yanımızda yatıyor 😍🥰 Nasil geçiyor senin hamileliğin?
Eylul58 Iraz Valla şurda kaldı 2 aycık bitti gitti😁 Bende sezaryen düşünüyorum ama Allahtan hayırlısı 🤲🏻 Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim İnşaALLAH ❤️❤️ senin hamileliğin nasıl geçiyor?
mucizemi_beklyrm Iraz kız olacak nasipse canm. Hazırlıklar tamam gibi kıyafetleri yıkama ütüleme kaldı sende durum nedir
Eylul58 Iraz Oglum olacak kismetse🥰 Elbiseleri yıkandı bir kismi bi makine de bugün attım bir iki haftaya da hastane çantasını ayarlamaya başlayalım
Iraz Ngmssaglikla kucağına al canım benim de şuan kasıklarımda sancı başladı bacağıma da vuruyor hafif bu normal mi bu haftada
Iraz mucizemi_beklyrm bende de bir kaç şey alındı ama henüz bessigimiz gelmedi ilk gebeligim 2 beşli hastane ciksi alt açma minderi puset puset örtüsü bebek arabası beşik şifonyer battaniyeler muslinler 6 tane ağız bezi süslü hastahane çıkışı 2-3 tane tulum 3 çorap 2 takım bu kadar şuan hepsi de 0-3 yada yeni dogan ha 1 tane de picama takımımız var . Başka ne almam lazım bilmiyorum şu çit çıtlilardan filan almam lazım sanırım kaç tane ve kaç ay almalıyım kızlar ne almam lazım yardımcı olurmusunuz
mucizemi_beklyrm Eylul58 çok şükür iyi canm ya gece uykular hâyal oldu dinlenemiyorum. Hemoroid sorunu da var böylelikle zaman geçse diye bekliyorum yapacak bişey yok sağlıkla gelsinler de herseye değer
Iraz DaisyMom ah senin az kalmış iste kuzum masallah bana gynler günler gecmiyor ilk gebeligim pandemi süreci hem hastane hem giden gelen çok büyük skntı onun tedirginliği de var üstümde .
mucizemi_beklyrm Iraz 10 tane falan aldm kısa kol çıtçıtlı en çok onlar lazımmış. Biberon, emzik, göğüs kalkanı, göğüs pompası, bezi, ıslak mendili, anne yanı beşiği,tek kullanımlık alt açma örtüsü hepsi hazır bakalım
DaisyMom Iraz aman aman dikkat et canim.Ben birde vurus atlattim 1 ay once 🤦♀️Ama Allah nasip ederse yasayan olarak benimde ilk bebegim olacak 🤲Son zamanlarda vurus olmaktan korkuyorum.😬
Eylul58 mucizemi_beklyrm Gebelikte mi oluştu hemoroid? Cok geçmiş olsun sık dişini 😣 Lifli gidalar tuket wc ye kolay cikabilmek için kayısı kurusu falan ye canim
Iraz Eylul58 canım benim ilk başlar da hiçbir skntım yoktu 7. Haftadan sonra hafif mide bulantısı basaldi oda tuvalet ve kahve kokusuna . 11+o da cinsiyet öğrendik . 12 den sonra kasık ağrım başladı enfeksiyon varmış sürekli git gel hastahsneye antibiyotik hap daha sonra fitil oda olmadı iğne verdi en son doktorum ve çok ilgisiz bir doktor du hala bebeğim hakkinda hicbirsey bilmiorum . Hiçbir test tahlil yapılmadi sonra eşim covid oldu bende kayınvalidem kayınbabam da sonra ben annemlere bulastirdim orda kalmaya başladım babam kronikti hergunum aglamakla geçti kayınbabam eşim ve babam çok ağır atlattilar.. kayinbabami kaybettik hala hemen hergun ağlıyorum kayınvalidemler kaybettikten sonra bize taşındılar herşey değişti ve ben ayağa kalkamZ durumda yım sanki bebeğim cikicak gibi . Eşimin üstüne birden çok yük bindi oda şaştı bende evliliğimizden eser kalmadı . Bebeğime sevinemedim bile kimildamasina oynamasına isim dusunyorduk oda nasip değilmiş kayinbabamin adını koyucaz böyle geçiyor canım ilk gebeligim di 1 yil bekledik sonra düşün dük böyle geçti .
Iraz Ertugrulhilal e sana da mı csnim az kalmış geldi gelecek yarın belki yazarsin sonunda doğurdum diye ❤️