SMin luckymother 5.haftadan beri kullanıyorum 31.haftamdayım. Hiç bulantı olmadı sadece biraz büyük olduğu için yutarken zorlanıyorum.
Minisannesi2904 luckymother gebliğin başından beri kullanıyorum 35. Haftamdayım hala devam doğumdan sonrada devammış doktor öyle söyledi
luckymother 058elf bana da bugün baslattirdi demir ilaciyla birlikte. Mide bulantısı yapıyor dediler decavit için ama sizde öyle bı problem oldu mu
058elf luckymother bir iki gün yutarken zorlandm o zaman midem bulandı ama alışınca rahatlıkla kullanıyorm 23. haftadayız doğuma kadar da kullanma gerektiğini söyledi doktor
hanibazen Ya bana sadece peynir yoğurt yiyemediğin süt içemediğin zamanlarda al dedi yediğim için almıyorum decavit 🤔
Ozge20ulu hanibazen ben onu demir ilacinda biliyorum ,decavit kahvaltı dan sonra içiyorum e kahvaltıda da peynir fix ,
_glc1991 luckymother doktor böl dedi öle yapıyorum ama yinede düzenli kullanmıyorum 🙈 doktor neye göre veriyor bilmiyorum görümceme hiç ilaç vermemişler başlarda folik asit kullanmış başka bişey kullanmamış öyle diyor