Zeyneponcel Ocak 27 eşimin doğum günü, 25 ine randevu aldım 12. Haftama denk geliyor. Biraz araştırdım cinsiyeti bir ihtimal söyleyebiliyorlarmış. Siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz?
Uerdem Zeyneponcel erkekse belli olma ihtimali daha yüksek ama bana 12. Haftada erkek dediler 14 de kiz dediler haftaya kontrolüm var bunu söyleyen 2 farkli doktor bu arada:)
Miumiu Zeyneponcel Kuzum 12. Haftada gittik biz ikili tarama testi için bir umut cinsiyet tahmini yapar mı diye bekledik ama hiçbir şey söylemedi 2 hafta sonra 16. Haftada randevumuz var umudum o zamana😂
melikeyakisiklii Zeyneponcel ilk gebeliğimde 12 haftada öğrenmiştim %100 demişti öylede oldu bir kızım oldu şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz allahın izniyle sağlıklı olsunda hayırlısı 🙏🏻
MaysaBade Zeyneponcel bence erken acele etmeyin 12 haftada tahmin yapıyorlar genelde çıkanda oluyor ama ya çıkmazsa şüphesi de var :) 17. Haftada gösterdi bizimkide çünkü
eslemozge Ben 12+2 de öğrendim cinsiyetini erkek dedi emin olmak için 1 hafta sonra tekrar çağırdı tekrar erkek dedi şimdi 27 haftalık olduk bile. Hayırlısı olsun inşallah
3prensesannesii 3 gebeligimide 12. Haftada öğrendim ve 3ü de kız çikolata yiyip gidin gösterir inşaallah
AAtlass Haftada bence erkek ama kesin diyemem demisti kendi doktorum. 12de ikili test için detaylı ultrasonda yaptırmıştım ben Baska bir doktora cihazı çok iyiydi tabi %95 erkek demisti.
Eminos123 Zeyneponcel 13 haftalikken ozeldeki doktorum demisti devlette demezler yanilma ihtimali olursa hastayla sorun yasamayalim diye
Haticeyuce31 Zeyneponcel ikili taramaya gidince tahmin yapabiliyorlar canim daha detaylı bakildigi için bana orda tahmin yaptılar oglumdada oyle olmustu bunfada 17 . Haftada gidicem bide nasipse o zaman görene kadar bakicam demisti kendi doktorum