Susaminannesiii Aynen öyle 👍🏻
Nrshh Kilolu doğan bebek çoğu kez sağlıklı bir kilo alımı olmadığı İçin genelde doğduktan sonra kilo veriyor, çünkü şekerden dolayı alıyor o kiloyu , sağlıklı olduktan sonra 2500-3000 e bile doktorlar güzel diyor. Hatta kolay doğum oluyor ve doğar doğmaz başka bir sorun Allah’ın izniyle olmadıkça bebek güzelce kilo alıyor. Sizin doktorunuz çok mu genç yeni mi bilemedim. Aklıma çocukken faranjit olmuştum, muhtemelen stajyer bir doktor muayene ederken ömür boyu böyle kalacaksın demişti ve şok olmuştum, o an ki boğaz acısı ile ömür boyu yaşayacağım sandım, halbuki kronikleşmiş ve en ufak bi soğuk algınlığı, terleme ile bile tekrar edebilir demek istemiş. Gerçi çok şükür öyle bir kronikleşme dahi yok, tekrar etmedi. Sanki bin tane tahlil yapmış gibi bir bakışla karar verip bir de hasta psikolojisini düşünemeden konuşmuş, yıllar sonra büyüyünce anladım, doktorun hasta iletişimi bilmediğini ve tecrübesizliğini . Siz başka doktora bile görünün ya da temelli değiştirmeyi bile düşünün derim😬🤔😊🤲🏻🧿♥️