Deryadeniz Ferayurundemir sanırım bebekler için ayrıca yok. Çamaşır deterjanı olanını kullanıyorum, bebeğe de daha iyisini bulana kadar heralde bununla devam ederim. Yumuşatıcı zaten kullanmıyorum, beyaz sirke koyuyorum yumuşatıcı gözüne. Ama bebişin kıyafetlerinde sirke de kullanmam heralde.
[silindi] Deryadeniz evet sls yazıyor ama ben o konuyu araştırdım. Kendi internet sitelerinde detaylıca yazıyor ingilizce bir şekilde onu okuduktan sonra almaya karar verdim. Ama sizin söylediğiniz markayı da biliyorum aslında hep alıcam diyorum o markanın çamaşır suyunu vs hep unutuyorum hatırlattığınız için teşekkür ederim ☺
Elizz E bebek. Baby&Me nin sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı çok güzel kokuyor abartısız bebek gibi.. ben çok.begendim herseyini onunla yıkadım..
Setenayali 30derecede mi yıkamak gerek bebek kıyafetlerini benim makinamda bebek programı var henüz denemedim ama 60derece gösteriyor ve ekstra durulması var çeker mi acaba kıyafetler napsam bilemedim
1PrensAnnesiii Setenayali kesinlikle çeker canım ben 30 derecede yıkayıp tekrar durulama yaptırdığımda kıyafetler bana bi tuhaf gelmişti☺O yüzden 30 derecede yıka bence
Setenayali 1PrensAnnesiii sağol canım öyle yapıyım zaten yenidoğan kıyafetleri iyice küçücük kalmasın
Ferayurundemir Herkese çok çok teşekkür ederim 😍 unı baby, baby me, dalan roxy aklımda olanlar en kısa zamanda bakıcam 😍😘
Hira rileyss yok canım ben denemedim daha bingo soft’u kuzenim kullanıyodu benim chicco çok hoşuma gidiyor rastlasam stok yapcam ondan
Zeykem Ferayurundemir roxy sabun tozu aldım bende 31-32 de yıkmayau dusunuyorum kısa programa atıcam ben oncesınde de kazan temızleme yapıcam oyle🙂
Zeykem HicranKzn bısey sorucam benım oglum olucak ama genelde renklı kıyafetler aldım hepsını bır mı atayım ayrı ayrı mı ya sız nasıl yıkadınız beyazlar koyu tenklıler olarak mı
Hira Zeykem cnm bizim gelin Allah razı olsun oğlumun kıyafetlerini yıkadı ütüledi kız. Renklerine göre ayırdı attı. Koyu renkli olan lacivert vs. Rengi akar korkusuna elinde yıkamış elinde yıkadı halde akmış boyası 😿
Hira Ferayurundemir aynen cnm her mağazada bulunmuyo malesef ben o dediğim mağazalara gidince rastlarsan söylerim burdan mağazayı