Rabia83 Matildaa moralini bozmak istemem ben emzirirken kullandım sadece 6 saat emzirme dediler bana .. fakat ertesi gün hapını ilk 8saatte almama rağmen 11-3 haftalık hamileyim.
Zeynepreyyan Matildaa emzirirken ertesi gün hapı kullanılmaz. Kullanırsan en az 2 gün emzirmemek gerekiyor
Matildaa Rabia83 bu kadınların işi ne zor canım ya bende 3 hamilelik geçirdim arka arkaya hepsi de sezeryan. Doktorum kesinlikle hamile kalma yakın Zaman’larda dedi.
Zeynepreyyan Rabia83 olacağı varsa ve yumurtalama gününe denk gelirse oluyor maalesef canım. Zaten sen onu içene kadar spermler yumurtaya ulaşıp hamilelik başlatıyor 🙄 herşeyde bir hayır vardır. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabia83 Matildaa ben uzunca bi süre kabul edemedim çalışıyorum bir de alllah hepimizin yardımcısı olsun
Matildaa Rabia83 çok zor canım gerçekten 5 6 yıl ara vermemi hatta mümkünse hiç yapmamamı tavsiye ettiler
Rabia83 Matildaa evet canım zor İnan ben 38 yaşındayım bir de herkes iyi olmuş kardeş olsun diyo bu yaştan sonra olmazdı diyor
Rabia83 Matildaa çok haklısın allah yardımcımız olsun .benim çok yakınımda ablam oturuyorum böyle büyük bir şansım var o olmasa napardım hiç bilemiyorum.
Rabia83 Zeynepreyyan amin canım evet ilk şoku atlattıktan sonra bunda da hayır vardır dedik. Kızımın olması için bi sürü ilaç iğne hap denedik çok Zor hamile kaldım. Hiç ihtimal vermiyorduk bi daha olmaz dedik 😊 ama böyle korunurken geldi mucize
Zeynepreyyan Matildaa evet canım onlar 3 hatta 5 sene koruyucu olanlarda var ama %100 korunuyor onlar . Kolda deri altina yapılıyor hafif bir kabartı veriyor kesik izi gibi. Hormon veriyor