38+5 günlük hamileyim 37 haftamda 1 defa çatı muayenesi oldum çatın aşırı rahat değil dedi yani zorluyor dedi ama gene bir bakalım bekleyelim dedi bugün gittim nts ye bağlandım sancı yok ara ara hafif kasılmalar görülmüş bu doğum için yeterli değil ama yinede sezeryan olacak olsq pazartesi bebeği alırdık ama yinede pazartesiye kadar bekleyelim bir bakalım çatalda açılma varmı sancılar ne durumda ona göre son kararı alırız dedi salı günü 39+2 günlük oluyorum nst de sancı çıkmıyır hafif hafif yani kasılmalar görünüyor gün içinde de ara ara hissediyorum kasılmayı ama Sizce beklemişken artık bekleyip nezaman gelirse ozamana kadar beklesemmi normal için yoksa salıya gün verdi her halükarda pazartesi tamam dersem salı alacaklar bebeğimi tamam mı desem bukadar beklemişken normal olsun bekleyim diyorum bir yandanda bilmiyorum hadi 40 a kadar gene gelmez bekle bekle sonra gene sezeryan olursa gene boş beklemiş olacam diyorum bir yandanda öyle yada böyle eni sonu sancım gelecek bu çocuk elbette doğacak bekle sen neden normal doğurmayasın ki diyorum aklım karma karışık 🤔🤔🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️