ecemeric İnci Lilya 🌸 koymayı düşünüyoruz ☺️ İnci: İstiridyenin içinden çıkan kıymetli ziynet Lilya: Cennet bahçesi, saflık güzellik,zambak çiçeği Bu gibi anlamları taşıyorlar.
Didi6 Kubrabdr Eslem ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html
Rabiis Kubrabdr Düşündüğümüz isimler arasında "Eslem"de var isminden çok anlamına tutuldum ben Allah’a teslim olmak 🥰
Kubrabdr Didi6 önemli değil bizim etrafımızds hep kız ismi biliniyo kimse demez erkek ismidir o yüzden sıkıntı yok
Zdk Gizem2764 biz de begüm düşünüyoruz. Belinay ismini de rüyamda görmüştüm ama manasına falan bakmadım hiç. 😀
asyahumam Daha cinsiyet belli değil ama Aysima ismini beğeniyorum . Annem vefat etti , ismi Ayten’di ama adını hiç sevmezdi koymami da istemezdi ben de onla aynı anlamda bir isim olarak Aysima düşündüm. Ayten : Aysima. Rabbim hayırlısını versin tabi 🙏
Sulbiye Rabiis Almira ve Defne düşünüyoruz nisanda doğumum bizde karar veremedik hala inşallah doğurana kadar buluruz😊