icegul Bmom Tuvalet iletişimi diye bir kitap var. Ve bildiğimizin aksine doğumdan itibaren başlanması gereken bir konu 😊 tavsiye ederim
Oysul Miskokulum35 aslında netten alsanız mesela idefix ya da d&r dan alırım yıllardır. Bazen bir kitapta 10 lira oynadığına bile denk geldim. Hele de topluca alınca neredeyse bir kitap ucrestsiz gibi oluyor.
Oysul Bmom cok çok teşekkür ederim zaman ayırıp detayli cevaplamışsınız. Merak ettiklerimin cevabını almış oldum 🥰🌺💝
Miskokulum35 Oysul yaaa öyle mi bilmiyordum teşekkürler. Kitap okuyan biriyim biri bitmeden birini alırım. İşte buda takıntı herhalde illa bakmam lazım 🙂
Arzuoguz Bmom anne ve bebeğin bakımı DR. Aynur küreli Başka bi kitap alma ihtiyacı asla duymadım hamile kalmadan önceki süreçten çocuğun 5 yaşına gelinceye kadar herşeyi sıkmadan akıcı şekilde hafta hafta yaş yaş yazan bi kitap almanızı öneririm 👍🏻
Blablabla Martha aklınızda kalmasa bile bilinç altına yerleşiyor. Fark etmeden hayatımıza adapte ediyoruz bazen. Okumak araştırmak çok güzel. İşiniz rahat olsun.
Kaa Bmom hamileyken değil ama daha önce okuduğum kitaplar var beğendiğim Bütün beyinli çocuk Çocukluk sırları Mahremiyet eğitimi Yetenekli çocuğun dramı
Askiletotomsu Bmom kesinlikle ve kesinlikle traccy hog bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı.esim hediye almış aylardır aradığım kitaptı..
Oysul Askiletotomsu merhaba ben de o kitabı almak üzereyim ama nette okuduğum yorumlardan biraz aklım karıştı. Siz memnun kaldınız mı, içeriği nasıl?
Oysul elifgurzlu merhabalar okuduğumuz kitaplar çok benzer o yüzden size bir şey sormak isterim. Tracy hogg un kitabı sizce nasıl? Su an almak üzereyim ama nette okuduğum yorumlar aklımı karıştırdı. Bir de Daha önce bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabını okudum da benzer ise almam farazi olacak gibi.
elifgurzlu Oysul her bireyin görüşü farklı olduğu için olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar yapılması da normal tabii. Tracy genel olarak bebeklerin rutinleri sevdiğinden rutinleri oluşturulan bebeklerin daha uyumlu olduğundan bahsediyor okuyup bahsedilen yöntemlerin size hayatınıza ne derece yakın veya doğru olduğuna karar verip dilerseniz uygularsınız aklınıza yatmayan noktada ise hem içgüdüselliğinizden hemde diğer uzman görüşlerinden yararlanırsınız 🌸 tavsiyem bebek doğmadan alıp okuyup aklınıza yatan yerlerin altını çizin bebek dogunca tıkandığınız noktalarda bilgilerinizi hatırlamanıza yardımcı olur. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰