Busrans vajinismusu yenmiş biri olarak ben de geldim. İlişikiye bir türlü giremiyorum penis vajinaya girmeye çalışınca öyle Bi kasıyordum ki kendimi eşimde sağolsun zorlamıyordu kaç kere ağladığımı bilirim. Kızlar şöyle söyleyim kendi kendine olacak geçecek bişey değil bu ben de aşarım sandım telkinlerle bulundum ama yok. Çocuk da istiyoruz zaten iş çocuğa gelince mecbur kaldım 5-6 seans ile yendim çok şükür ama bu seferde diyordum ki ilk ilişki oldu ya dedim hemen hamile kalayım da bir daha yapmamayım 😊 ah ne zor durumdayız aslında 🤦🏻♀️ Allahtan hemen olmadı bu iyi oldu benim için çünkü deneye deneye iyice kurtuldum bu illetten şimdi hamileyim 6 ay oldu çok sık olmasada arada ilişkiye giriyorum çünkü uzun süre girmezsem belki yine tetiklenir diye düşünüyorum hatta geçen yaparken denk getirmedik göbekten dedim ki eyvah kapandı heralde 😂😂 doğum konusuna gelirsek henüz dokrtoruma vajinismus atlattığım söylemedim ama hamilelikten önce de sonra alttan muayene çok rahat oldum penisi aldıktan sonra diğerleri vız gelir dedim normal Doğumu da özellikle çok istiyorum çatı muayenesinden de korkmuyorum. İnşallah herşey yolunda gider normal doğum yapabilirim. Vajinismus sadece penisi alamamak da değil diyelim ki uzun sürmedir berabersiniz ve hala ağrı oluyor ilişki sırasında bu da normal değil eğer imkanınız varsa mutlaka tedavi olun. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama vajinismus hassas noktam 😊😊