Melike_ak Arkadaslar meraba 17+4 gunlugum ama ve bebegimin cinsiyeti kiz ama henuz hic hareklerini hissetmedim tekme olsun veya herhangi birsey hic birsey hissetmiyorum sizce normalmi benim gibi olup sonradan hisseden oldumu
Bmom Melike_ak ben 18 de hissettim 24 e kadar hissetmemek normal sayılıyor, annenin kilosu karinda olan yağlar hepsi etken canım endişelenme ☺️
edanuur Melike_ak Bende 17+3 um doktorum ilk gebelikte hissetmemen normal dedi ancak 20.haftada hissedermisiz☺
Melike_ak Bmom kilolu degilim hamilelegimden belli 4 kilo almisim 60 dim 64 olmusun ki boyumda baya uzun 😅
Melike_ak minik_kalbim ins. Oyledir her doktora gittimde uyuyor diyordu 😅😅heralde guxellik uykusuna yatiyor 😅😅😅
FTSKRT Bende 18 de hissetmiştim şimdi 25 teyim anca uzanınca oturunca hissediyorum nazlı bir şekilde kiz bebekler daha ağır oluyormuş
3prensesannesii Normal canım.korkma benim 3. Gebeligim olduğu halde çok.hissedemiyorum 16.6 haftaligim bende kız bebek bekliyorum .
Eda0202 Melike_ak korkma canım kız çocukları biraz daha uysal olabiliyor bende 35+6 haftalık gebeyim bende hareketleri gev hissettim hayla da normale göre az hissederim bazı bebekler uysal oluyor uykuyu sevebiliyor veya annenin karın duvarları kalın olabiliyor
tunalimon Melike_ak benim erkek bende 23 24 de hissetmeye başlamıştım kız olmasıyla alakası yok sabret canım