Dilayk Bebeğin gelişimin iki hafta önden gitmesi sezeryana yol açar mı ? Bu şekilde söylenip normal doğuran anneler var mı
Handankurt Dilayk benimki de iki hafta göbek ve kafa olarak önde ama doktor normal doğuma engel diye bir şey demedi canım 😊
E_A1121 Dilayk benimkide iki hafta önde canım normal olucak inşallah doktor sat a göre değilde ultrason ölçümüne göre tarih verdi normalde 36 haftalık ama doktorum 38 olarak hesapladı ocagın 20 gibi doğum dedi de bebiş ne zaman isterse o zaman gelicek bekliyorum
Ozgulos Dilayk benimki de 2 hafta önden gidiyor. 30 haftalık hamileyim, ama doktor gala birşey demedi doğum şekli için, sen normal doğum yapacakmışsın gibi düşün biz zamanı gelince gerekli kontrolleri yaparız dedi
3prensesannesii Benim 3 hafta önden gidiyordu normal dogum yaptım sadece biraz erken geldi 36.6 da doğdu
Yldz3 3prensesannesii benim de 1 hafta önden gidiyor ama 39+2 olduk tık yok daha ve kilosu artıyor korkuyorum 😑
Yldz3 3prensesannesii her gün hurma yiyorum sıcak küvete oturuyorum kedi pozisyonunda 10 dk evde yürüyorum 😂 çömelme hareketi yapıyorum ama yok