Havvaozgur 31+4 haftaligim kızlar lierac aldim çok düzenli kullanmadım açıkçası suan hiç çatlağım yok ilerki haftalarda olurmu çok merak ediyorum
Aycan_akay54 Havvaozgur ben hamileliğimin başından beridir kullanıyorum 37 hafta çatlak yok düzenli kullan derim
irva Havvaozgur Ben hamileliğimin başından beri kullandım. 36.haftada doğum yaptım ve hiç çatlağım yok.
Meriiii9 Bende kullanıyorum lierac ama duzenli kullandıgım halde catlak oldu bende son haftalar ozellikle dikkat etmek lazımmıs duzenli kullanmaya calısıın bence benim ki biraz genetik galiba Havvaozgur
cilekreceli Alla alla bana iki aylıkken başla dediler o zamandan beri kullanıyom hata mı ettim ki ya herkes hamileliğin sonunda başlıyor kullanmaya
Aycan_akay54 Havvaozgur unutmayacaksın :) çatlamak istemiyorsan başka cagresi yok İnan ben kullandığım Söylesem dersin ki ben bir tanesine üşeniyorsam sen Nasıl hepsini kullanıyorsun 😁
hanibazen Lierac mı mustela mı karar veremeyip ikisinden de aldım bi ondan sürüyorum bi ondan nolcak bakalım 😅