Nurgul1 Kızlar ben 50 kiloyla hamile kaldım bayad iştahım açık yiyorum bugün tartıldım 50.9 kiloyum ben aldım zannediyordum ama almamışım. Siz kaçıncı aydan sonra kilo almaya başladınız kilo almayınca acaba bebeğim gelişmiyor mu diye düşünüyorum.
beyzafatih Nurgul1 ben 6. Aydan sonra kilo almaya başladım ve bebeğin gelişimi gayet güzeldi 1.5 hafta önden gidiyordu bebek kilo alıyordu yani 😊
Deletedmom9 Nurgul1 Canım doktor bilgilendirmedi mi benim doktorum ilk 16 hafta hiç kilo almayacaksın bebek keseden besleniyor dedi 32 haftalığım 7 kilo aldım bebeğiminde kilosu 1400 🥰🥰
Nurgul1 Aysun1983 Deletedmom9 malesef ki hayır doktorumdan memnun değilim hiçbir bilgi vermiyor ancak ben sorarsam bu yüzden bence devlet hastaneleri hiç iyi değil özele gideceğim artık
Aysun1983 Nurgul1 3. Aydan sonra yavaş yavaş alınmaya başlıyor ama kişinin bünyesi de önemli herkesin metabolizması farklı ilaçlara olan duyarlılığı farklı ve en önemlisi yaşı farklı 20’li yaşlar da ki gebelik 30’lu yaşlarla aynı olmuyor cnm 🥰
Aysun1983 Nurgul1 anladım cnm eğitim araştırma genelde asistanlar oluyor semt kliniklerinde doktorlar oluyor ama bende doğum da özel doktor tercih edenlerdenim maddi durum varsa değiştir cnm
Deletedmom9 Nurgul1 O yüzdendir özeli de yönlendiriyorlar kiloda yumurta süt bunlara fazla yüklenme tiksinirsin dedi sonraki dönemde yemeye başla dedi inşallah iyi bir doktor bulursun 🙏🏼