MavisOyku G19- hayırlısı ne ise öyle olsun , gelişimlerini tamamlasınlar sağlıklı olsunlarda ☺️ Tarih belli mi peki ?
Dlkelc09 Melegimveben sezeryan olursa benmde o zamanlara denk geliyor 🙏 normal doğum 25 mart gösteriyor. Tüp bebek olduğu için korkularım.var normal doğum beklemek istemiyorum.
_abc_xyz Melegimveben size tarih verilmesi icin erken degil mi ? Bende 19 da 39 haftaligim ama doktoruma sordum suan cok erken bir tarih belirlemek icin dedi
Mom092 ESMAARAS yok canim dönmedi hatta bi hafta daha sans verdik olmadi doktorda bekletmenin anlami yok daha donmez dedi yarin sezeryan olucam 39 da
MavisOyku Mtlu Mhmtaff sağlıkla en ağrısız acısız şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin rabbim 🌼 tek beden de son gecenin tadını çıkarın ☺️
mrvears Mom092 canım Rabbim bir avazda kurtarsın sağ sağlim kavuşun inşallah 🙏🏻 Doğuma girerken bana bizlere güzel dualar eder misin ❤️
Pkgvncyln Mom092 ben de tam 39 da sezaryen olacağım bugün gün verdi doktorum. Ama heyecanla sormayı unutmuşum ben spinal mi yapacak nasıl olacak diye😂 siz konuştunuz mu doktorunuzla
MavisOyku Mhmtaff bende ilkinde öyleydim ama dinlenin en azından yarın tempolu bir gün sizi bekliyor 🥰
Mhmtaff MavisOyku evet öyle ama bir türlü uyuyamadım farkındayım yarın yorucu geçecek uyumam gerek şnş hemen uyurum 😍
Esssgi Mom092 Aklım sizde valla uyanır uyanmaz buraya baktım hemen ☺️ Sağlıkla kavuşun güzel kızınıza inşallah 🙏🏼🥰