ZehrasMom EcemUysal ben özel hayat hastanesinde fatih tuncele gidiyorum canım çok memnunum kendisinden tavsiye ederim 😊🥰
ssuleeyuce EcemUysal bende sirinyerde tahir ozgudere gidiyorum genel cerrah ve jinekolog. Ilk dogumuda onda yaptim memnunum
Aysekrcy EcemUysal bende çankaya tıpta alev hanıma gidiyorum canım çoğu arkadaşım memnun kaldı ama doğumu karataşta yapıyor ve ücreti 4200 olmuş 🤷🏻♀️
oglum0603 ZehrasMom bende o hastaneye gidiyorum sezeryan doğum olacak büyük ihtimalle. Siz normal mi yapacaksınız yada orda doğum yapıp memnun olan tanıdığınız varmi acaba 🤗
ZehrasMom oglum0603 o konuda bilgim yok malesef ben normal istiyorum ama bebiş makat gelişi şuan sezeryan görünüyor
ZehrasMom EcemUysal doğum fiyatı 2700 oldu yılbaşından önce 2300 dü ben sabitledim fiyatı aralıkta ödeme yapıp şubatın ilk haftası doğumum
EcemUysal ssuleeyuce aa tahir beyide biliyorum oda cok iyi yakin arkadasim dogum yapmisti onun ucreti hakkinda bilginiz varmi
ssuleeyuce EcemUysal subatin ilk haftasi doguk yapicam insallah. 4500 fiyat verdi bana cinarli kadin dogumda olucak.
EcemUysal ssuleeyuce evet genelds cinarlida yapiyo dogumu iyi fiyati bence hayirlisiyla kucagina al insallah 🙏🏻